M. Perry knyga J. Aniston kelia nerimą: bijo, kad paaiškės pikantiškos romano su B. Pittu detalės

Jennifer Aniston – neramios dienos. Mirror.co.uk rašoma, jog 53-ejų aktorė baiminasi dėl netrukus pasirodysiančios serialo „Draugai“ žvaigždės Matthew Perry (52 m.) knygos.

 M. Perry knyga J. Aniston kelia nerimą: bijo, kad paviešins pikantiškas jos romano detales
 M. Perry knyga J. Aniston kelia nerimą: bijo, kad paviešins pikantiškas jos romano detales
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/IM nuotr.
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/IM nuotr.
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/RS nuotr.
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/RS nuotr.
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/AP nuotr.
 B. Pittas ir J. Aniston<br> Scanpix/AP nuotr.
Matthew Perry.<br> Scanpix/IM nuotr.
Matthew Perry.<br> Scanpix/IM nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 22, 2022, 1:38 PM

Žinoma moteris nerimauja, kad joje bus atskleistos detalės apie nesėkmingą jos romaną su aktoriumi Bradu Pittu (58 m.).

Kultiniame seriale Chandlerį Bingą vaidinęs aktorius atskleidė, kad jo memuarų knyga „Draugai, meilužiai ir didelis siaubingas dalykas“ turėtų pasirodyti šių metų lapkritį.

„Anksčiau apie mane buvo prirašyta tiek daug. Manau, kad atėjo laikas žmonėms išgirsti visa tai iš manęs. Tiek apie mano pakilimus, tiek apie nuosmukius.

Tačiau aš gyvenu tam, kad papasakočiau istoriją, nors kartais ir atrodė, kad to negalėsiu padaryti. Ir viskas čia. Atsiprašau, bet tai nebus iliustruota knyga“, – šalia knygos iliustracijos mintimis su 7,8 mln. instagramo sekėjų dalijosi aktorius.

J.Aniston baiminasi, kad M.Perry knygoje gali būti atskleisti negirdėti faktai, susiję su jos nesėkminga santuoka su Bradu Pittu.

Šaltinis žurnalui „Closer Magazine“ sakė, kad aktorė nerimauja, jog ši istorija gali būti įtraukta į knygą dėl populiarumo. J.Aniston ir B.Pitto skyrybos įvyko praėjus metams po to, kai serialas „Friends“ baigė filmavimus.

Tačiau šaltinis pasakojo, jog J.Aniston nerimauja ir tai daro pagrįstai dėl to, kad M.Perry žino daug detalių apie jųdviejų santykius.

„Jis nepateikė užuominų, kad knygoje būs privati informacija apie ką nors kitą, tačiau Jennifer žino, kad Matthew norės bestselerio ir, kad tai pasiektų, jam reikės atskleisti kuo daugiau pikantiškų paslapčių. Žinodamas apie vienas garsiausių pramogų pasaulio skyrybų istorijoje, jis nutuokia, kad tai bus įdomu visiems“, – pasakojo šaltinis.

Šaltinis prisipažino, jog bandė nuraminti J.Aniston ir tvirtino, kad M.Perry jos niekuomet neišduos nors jųdviejų draugiški santykiai pastaruoju metu yra nutrūkę.

„Ji puikiai suvokia, kad per pastaruosius kelerius metus beveik nekalbėjo su juo ir kad artimas jųdviejų ryšys yra nutrūkęs“, – pridūrė J.Aniston artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.