Ukrainos žvaigždė Verka Serdiučka parodė, ką mano apie gimtinės užpuolikus: „Mes stovime ir neprarandame širdies!“ Monatik sukūrė jautrų vaizdo įrašą

Ukrainos šokių ir popmuzikos atlikėjas Andrijus Michailovičius Danilko (48 m.), visuomenėje atpažįstamas kaip Verka Serdiučka, neliko abejingas karui gimtojoje šalyje. 

Verka Serdiučka 2019-aisiais „Eurovizijos“ scenoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Verka Serdiučka 2019-aisiais „Eurovizijos“ scenoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-27 15:54, atnaujinta 2022-03-03 10:56

Socialiniame tinkle „Instagram“ vyras paviešino nuotrauką, kurioje jis su scenos partnere – motiną vaidinančia aktore Inna Belokon – laiko iškėlęs vidurinius pirštus į viršų.

„Pasitrauk! Pasitrauk! Pasitrauk! Mes stovime ir neprarandame širdies! Ši klaidinga invazija niekada neįveiks mūsų tiesos. Padėkime kariuomenei, padėkime gynybai ir vieni kitiems!“ – prašė V.Serdiučka.

Karo veiksmai palietė ir Ukrainos superžvaigždę, dainininką Dmitrijų Monatik (35 m.).

Daugiau kaip 2,5 mln. sekėjų instagrame turintis vyras nuolat dalijasi nuotraukomis, vaizdo įrašais iš karo siaubiamos Ukrainos. 

D.Monatik sukūrė ir eiles, kuriomis įgarsino jautrų vaizdo įrašą. 

Vaizdo medžiagoje – jo gimtinės gatvėmis riedanti karinė amunicija, civilių ašaros, pastatus ir medžius laižančios ugnies liepsnos.

Neviltis apėmė ir Ukrainos televizijos laidų vedėją Mašą Efrosininą. 

Ši, nevaldydama emocijų, kreipėsi į Rusijos dainininką Nikolajų Baskovą ir televizijos laidų vedėją Tiną Kandelaki, kurie savo įrašais socialiniuose tinkluose išreiškė palaikymą „karinei operacijai Ukrainoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.