Po Maksimo Galkino išreikšto solidarumo Ukrainai – Rusijos veiksmus palaikančiųjų kirčiai

Rusijai pradėjus karą Ukrainoje, vienas pirmųjų apie tai nuomone pasidalijo komikas Maksimas Galkinas (45 m.). Žinomas vyras socialinio tinklo paskyroje nepabūgo atvirai pareiškti, jog nepritaria Rusijos valdžios agresijai.

 Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova.<br>Sxanpix/IT nuotr.
 Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova.<br>Sxanpix/IT nuotr.
 Maksimas Galkinas.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Maksimas Galkinas.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Maksimas Galkinas.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Maksimas Galkinas.<br> Scanpix/SP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 4, 2022, 8:09 PM, atnaujinta Mar 5, 2022, 4:51 PM

Panašu, kad šie komiko veiksmai neliko nepastebėti Rusijos valdžios sprendimus palaikančių gerbėjų. Starhit.ru praneša, jog koncertas, turėjęs vykti Archangelske, buvo triukšmingai atšauktas. Šio miesto gyventojai reikalauja grąžinti pinigus.

Kovo 14 dieną komikas būtų pasirodymą surengęs Archangelsko mieste, tačiau dėl miesto gyventojų skundų jis buvo atšauktas.

To priežastis – jo požiūris į situaciją Ukrainoje. Apie tai, kas vyksta Ukrainoje, Maksimas Galkinas pasisakė dar vasario 24 dieną.

Tada televizijos laidų vedėjas aiškiai išdėstė savo poziciją: jis buvo prieš Rusijos karo veiksmus šioje šalyje.

Daugelis gerbėjų iš Archangelsko nepalaikė M. Galkino. Jie atvyko į renginio vietą ir pareikalavo grąžinti pinigus už bilietus.

Iš pradžių darbuotojai nežinojo, kaip jiems į tai reaguoti. Kai nepatenkintų atsirado labai daug, su jais susitiko administracijos atstovė, kuri paskelbė apie renginio atšaukimą.

„Susisiekėme su koncerto organizatoriais ir nusprendė, kad M.Galkino koncerto nebus. Jis atšaukiamas“, – sakė įstaigos atstovas.

Visi pinigai už bilietus bus grąžinti pirkėjams. Pats Maksimas Galkinas situacijos nekomentavo.

Į Maksimo Galkino drąsius pareiškimus sureagavo ir Rusijos televizijos kanalai. Jie iš eterio pašalino banko „Uralsib“ reklamą, kurioje dalyvavo žinomas komikas. Tai pranešė RBK, remdamiesi bankui artimais šaltiniais.

„Uralsib“ reklama su Maksimu Galkinu pasirodė praėjusių metų rugpjūtį. Ji buvo transliuojama ne tik per televiziją, bet ir matoma internete.

Be Maksimo Galkino, specialiąją operaciją Ukrainoje pasmerkė Ivanas Urgantas, Paulina Andrejeva, Nastia Ivlejeva ir kitos žvaigždės. Tačiau kai kurios įžymybės, tokios kaip Jevgenijus Pliuščenka, Nikolajus Baskovas ir Nikita Michahalkovas, palaikė vyriausybės veiksmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.