Rusijoje išdaviku vadinamas Maksimas Galkinas subtiliai pasveikino tautiečius

Kovo 6-ąją ortodoksai minėjo religinę Atleidimo sekmadienio šventę. Tradiciškai šią dieną žmonės pamiršta visus įžeidimus ir prašo vieni kitų atleidimo. Šią dieną Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė: „Bet mes neatleisime už šimtus aukų. Už tūkstančius kenčiančių. Neatleis ir Dievas. Ne šiandien. Ne rytoj. Ir vietoje Atleidimo bus Teismo diena“, – kalbėjo Ukrainos vadovas.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 7, 2022, 1:21 PM, atnaujinta Mar 8, 2022, 4:55 PM

Su šia švente savotiškai savo gerbėjus pasveikino ir humoristas Maksimas Galkinas (45 m.).

„Su Atleidimo sekmadieniu!“, – trumpai brūkštelėjo jis, o po šiuo įrašu įdėjo 2009 metais įrašytą savo žmonos, dainininkės Alos Pugačiovos (72 m.) dainą „Pienė“ iš jos jubiliejinės programos „Meilės svajonės“.

Nors vaizdo įrašas senas, tačiau šiandien labai aktualus.

Geltonų pienių lauko ir mėlyno dangaus fone, panašiai kaip geltona ir mėlyna yra Ukrainos vėliava, pasirodo kareiviai su šalmais. O primadona dainuoja: „Pasaulyje atėjo nemeilės metas. Mano pienės pūke, mano meile, skrisk, skrisk. Iki pasimatymo, kai vėjas nurims...“. Kai A.Pugačiova dainuoja apie tai, jog kiaulpienes reikia nupjauti kuo trumpiau, kadre rodomi jauni vaikinai, kuriems kariuomenėje skutamos galvos.

Vos per valandą vaizdo įrašas sulaukė 500 000 peržiūrų ir tūkstančių komentarų, linkinčių taikos. Tarp tų, kuriems patiko toks subtilus M.Galkino įrašas, yra prodiuserė Natella Krapivina, kuriai neseniai buvo atimta Rusijos pilietybė už rusofobiškus pareiškimus, Rusijos veiksmų Ukrainoje ir dabartinės valdžios kritiką.

Tiesa, nemažai komentatorių ant humoristo pylė purvus ir vadino tėvynės išdaviku.

Visada aktyvus socialiniuose tinkluose M.Galkinas iš akiračio kelioms dienoms buvo dingęs, mat Rusijoje kilo skandalas dėl jo ir A.Pugačiovos Ukrainos palaikymo. Rusai taip įpyko, kad ėmė grąžinti bilietus į M.Galkino pasirodymus.

Vėliau pasklido kalbos, kad A.Pugačiova ir M.Galkinas paliko Rusiją. Tačiau nei vienas jų šių gandų kol kas nepatvirtino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.