Prabilo šalia Kremliaus propagandisto V. Solovjovo vilų Italijoje įsikūrę kaimynai: „Arogantiškas veidmainis“

Rusijos televizijos laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas (58 m.) išgyvena ne pačius geriausius laikus. Liejęs įtūžį dėl ES sankcijų Rusijai, kuomet prarado dvi vilas šalia Komo ežero, vyras sulaukė kaimynų iš Italijos dėmesio. Jie kaltina Kremliaus propagandistą arogancija ir veidmainiškumu, rašo „Daily Mail“.

V. Solovjovas<br> lrytas.lt koliažas.
V. Solovjovas<br> lrytas.lt koliažas.
V. Solovjovas<br>Scanpix nuotr.
V. Solovjovas<br>Scanpix nuotr.
V.Solovjovas ilsėdavosi Italijoje<br>Scanpix nuotr.
V.Solovjovas ilsėdavosi Italijoje<br>Scanpix nuotr.
V.Solovjovas ilsėdavosi Italijoje<br>Scanpix nuotr.
V.Solovjovas ilsėdavosi Italijoje<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 17, 2022, 11:48 AM, atnaujinta Mar 17, 2022, 12:50 PM

Vladimiras Solovjovas yra laikomas Vladimiro Putino propagandistu. Geriausiu laiku televizijos eteryje rodomos politinių diskusijų laidos vedėjas nuolat kritikuoja Vakarus ir negaili kandžių replikų Ukrainos vyriausybei.

Tačiau visa ši neapykanta europietiškoms vertybėms nesukliudė jam vairuoti prabangius vokiškus automobilius, įsigyti vilas Italijoje ir ten mėgautis prabanga su šeima.

TV laidų vedėjas su apsaugininkais Italijoje buvo dažnas svečias. Netoli Komo ežero esančių prabangių vilų jis vakarieniaudavo restoranuose, plaukiodavo laivu, bėgiodavo pakrante.

Praėjusią savaitę tiesioginio eterio metu V.Solovjovas neslėpė pritarimo V.Putino agresijai Ukrainoje bei pradėjo verkšlenti dėl ES sankcijų ir prarastų turtų. Tai neprasplydo pro italų akis. Nuomonę apie tai išsakė šalia prabangių V.Solovjovo vilų prie Komo ežero gyvenantys kaimynai.

„Nemanau, kad kas nors čia nuliūstų, jeigu jis daugiau nebesugrįžtų. Čia jis tikrai nepopuliarus. Puikiai žinome, kaip mėgsta kritikuoti Vakarus, tačiau kažkodėl laisvalaikį mielai leidžia Italijoje. Savo elgesiu parodo, koks šis žmogus arogantiškas veidmainis“, – kalbėjo Rusijos TV laidų vedėjo kaimynas.

Pasibjaurėjimo tokiu V.Solovjovo elgesiu neslėpė ir kitas netoliese gyvenantis italas:

„Bjauru, kad jis nerimauja dėl savo vasarnamių, o ne dėl Ukrainos žmonių, žūstančių bebandant apginti savo šalį. Jeigu jis nebegrįš, mes tik apsidžiaugsime. Jeigu taip dievina tą Maskvą, kodėl gi nepraleidžia daugiau laiko mėgaudamasis gyvenimo malonumais būtent ten?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.