Iš Rusijos išvykusi Ala Pugačiova nutildė aršius kritikus, bet išgąsdino savo gerbėjus

Žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose netyla diskusijos apie skubų Rusijos žvaigždės Alos Pugačiovos išvykimą į Izraelį ir sveikatos problemas, su kuriomis susidūrė 72 metų garsenybė. 

Ala Pugačiova.<br>lrytas.lt montažas.
Ala Pugačiova.<br>lrytas.lt montažas.
Ala Pugačiova 2018-ųjų rugsėjį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ala Pugačiova 2018-ųjų rugsėjį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 26, 2022, 4:39 PM

A.Pugačiova ir jos vyras humoristas Maksimas Galkinas su vaikais iš Maskvos išvyko vasario pabaigoje, netrukus po Rusijos įsiveržimo į Ukrainą.

Svarstyta, kad milijonus gerbėjų turinčios garsenybės buvo priverstos bėgti, nes supykdė prieš ukrainiečius pradėtos agresijos šalininkus.

Pirmomis karo dienomis M.Galkinas socialiniuose tinkluose išreiškė paramą Ukrainos žmonėms, todėl netrukus savo šalyje buvo paskelbtas išdaviku, buvo atšaukti visi jo pasirodymai.

Vis dėlto A.Pugačiova nuramino rusus, kad ji esą niekur nepabėgo.

Primadona tikino, kad iš šalies esą išvyko laikinai. „Atostogos, poilsis ir gydymas – dar nelaikoma emigracija“, – į pasklidusius gandus apie pabėgimą atkirto dainininkė.

Bet Rusijos žvaigždės kalbos apie sveikatos problemas privertė dar labiau suklusti jos gerbėjus, rašo Ukrainos naujienų portalas Unian.

Socialiniuose tinkluose A.Pugačiovos gerbėjai esą ėmė diskutuoti, kokių rūpesčių dėl sveikatos gali turėti jų numylėtinė, šiuo metu su šeima apsistojusi išnuomotoje viloje Kesarijoje.

Ukrainiečių naujienų portalas priminė, kad jau prieš penkerius metus buvo pranešama, kad A.Pugačiova užsienyje gydėsi diabetą.

Jau tuomet daugelis pastebėjo, kad žvaigždė pastebimai sulyso. Kaip paaiškėjo, A.Pugačiovai be dietologų paslaugų pavyko numesti net 20 kilogramų.

Kaip rašoma paskelbtoje publikacijoje, atsikratyti papildomo svorio A.Pugačiovai esą padėjo vaistai. „Izraelyje man išrašė tablečių nuo diabeto. Aš pradėjau jas gerti ir „išleidau orą“, – anksčiau yra atskleidusi dainininkė.

Be to, A.Pugačiova pasakojo dažnai važinėjanti į Izraelį, kur jai atliekamos kosmetinės procedūros. „Man padeda vitaminas E iš Izraelio. Jis kaip sirupas. Sumaišau su kremu ir tepu ant veido ir kaklo“, – žvaigždę cituoja ukrainiečių naujienų portalas.

Apie tai, kad A.Pugačiova ir M.Galkinas šiuo metu yra Izraelyje žiniasklaidai anksčiau pasakojo ir humoristo draugas Andrijus Danilko, geriau žinomas Verkos Serdiučkos sceniniu slapyvardžiu.

Atlikėjas teigė, kad rusų pora ir šiaip planavo atostogas Izraelyje, be to, dėl karo sugriuvo Rusijoje buvę M.Galkino planai.

Beje, A.Danilko pastebėjo, kad kitos iš Rusijos išvykusios garsenybės esą bijo susiklosčiusios situacijos, tačiau Ala ir Maksimas esą nėra vieni iš jų.

„Kiti pabėgo paprasčiausiai iš baimės. Be to, jei kalbėtumėme apie artistus, jis yra gana gudrūs: bando laviruoti“, – mano Serdiučka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.