Po netikėto antausio vedėjui, garsenybės negaili kirčių W. Smithui: „Jis nėra pirmokas komikų pasaulyje“

Los Andžele nugriaudėję „Oskarai“ nepraėjo be skandalo. Ceremoniją aptemdė momentas, kai Willas Smithas scenoje trenkė komikui Chrisui Rockui.

 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas pasikarščiavo.<br> Scanpix nuotr.
Willas Smithas su žmona Jada Pinkett-Smith.<br> Scanpix nuotr.
Willas Smithas su žmona Jada Pinkett-Smith.<br> Scanpix nuotr.
Chrisas Rockas ir Willas Smithas.<br> Scanpix nuotr.
Chrisas Rockas ir Willas Smithas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 28, 2022, 1:45 PM, atnaujinta Mar 29, 2022, 9:21 AM

Laimėjęs geriausio aktoriaus apdovanojimą už Williams seserų tėvo ir trenerio vaidmenį dramoje „King Richard“, scenoje jis trenkė Ch. Rockui, o paskui grįžęs į savo vietą šalia žmonos Jados Pinkett Smith šaukė keiksmažodžius.

„Laikyk mano žmonos vardą toliau nuo savo suknistos burnos“, – rėkė W. Smithas, kurio keiksmai buvo cenzūruoti per televizijos transliaciją Jungtinėse Valstijose.

Ch. Rockas, pristatydamas geriausio dokumentinio filmo prizą, palygino trumpai kirptus J. Pinkett Smith plaukus su Demi Moore išvaizda filme „Eilinė Džein“ (G.I. Jane).

J. Pinkett Smith serga alopecija, nuo kurios slenka plaukai. Ši akimirka pribloškė žiūrovus ir privertė juos spėlioti, ar ji buvo surežisuota, ar tikra.

Tačiau grįžęs į sceną atsiimti apdovanojimo, W. Smithas ašarodamas apgailestavo, kad Holivude „žmonės tavęs negerbia“, ir atsiprašė Akademijos „ir visų kitų nominantų“.

„Menas mėgdžioja gyvenimą. Atrodau kaip pamišęs tėvas, kaip sakydavo apie Richardą Williamsą“, – pridūrė jis, paminėdamas tenisininkių Serenos ir Venus Williams tėvą ir trenerį.

Los Andželo policija teigė žinanti apie incidentą, tačiau nurodė, kad Ch. Rockas nesikreipė dėl to į pareigūnus. Akademija tviteryje parašė, kad „nepritaria jokios formos smurtui“.

Po apdovanojimų ceremonijos visas žvaigždynas patraukė į dūzges. Čia, regis W.Smithas atsipalaidavo.

Po tokio incidento, „Twitter“ pasirodė diskusija ir klausimai, ar tik Willas neperlenkė lazdos.

Aktorius ir filmų kūrėjas Robas Reineris rašė: „Willas Smithas yra skolingas Chrisui Rockui atsiprašymą. Nėra jokio pateisinimo už tai, ką jis padarė. Jam pasisekė, kad Chrisas nepateikia jokių kaltinimų užpuolimu“. 

Tačiau Willo sūnus Jadenas palaikė tėtį.

„Štai kaip mes tvarkomės“, – socialiniame tinkle brūkštelėjo jis.

Komikas ir režiesierius Juddas Apatow tokį W.Smitho elgesį pasmerkė.

„Smithas galėjo jį nužudyti. Tai nekontroliuojamas smurtas ir pyktis. Per pastaruosius tris dešimtmečius jis girdėjo milijonus juokelių. Jis nėra pirmokas komikų pasaulyje. Jis prarado protą“, – negailestingai rėžė jis, tačiau sulaukęs neigiamų komentarų, netrukus šią savo mintį jis pašalino.

Komikė Kathy Griffin taip pat nepritarė Willo Smitho elgesiui.

„Leiskite man pasakyti, kad tai labai bloga praktika užlipti ant scenos ir fiziškai užpulti komiką. Dabar visi turime nerimauti, kas taps kitu Willu Smithu komedijų klubuose arba teatruose“, – „Twitter“ rašė moteris.

„Willas Smithas nori įrodyti meilę. Meilė nėra smurtinė. Meilė nėra tai, kas buvo šį vakarą demonstruojama ant pasaulinės scenos“, – teigė žurnalistė Maria Shriver.

„Meilė priverčia daryti beprotiškiausius dalykus. Tikiuosi, kad tai stebintys vaikai iš jo nesimokys“, – kritikos negailėjo ir aktorė Mandy Moore.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.