Pasipiktinusi Rusijos influencerė kreipėsi į „Chanel“: siekia atgauti pinigus už prabangius pirkinius

Rusijos pramogų pasaulis širsta dėl aprangos ir galanterijos gamintojų „Chanel“ sprendimo. Prabangos prekės ženklui nusprendus uždrausti dėvėti jų produkciją Rusijoje ir rusams liepiant pasirašyti dokumentus, garantuojančius, kad šio prekės ženklo gaminiai nebus dėvimi šioje valstybėje, Rusijos influencerės nusprendė netylėti ir kreipėsi į „Chanel“.

O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
O.Buzova kreipėsi į „Chanel“.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-04-08 13:40, atnaujinta 2022-04-08 13:41

Socialinio tinklo paskyroje apie tai prabilo ir grąžinti pinigus už jau įsigytas „Chanel“ prekes pareikalavo realybės šou „Dom-2“ išgarsėjusi nuomonės formuotoja Olga Buzova.

„Gerbiamas, prekės ženkle „Chanel“! Noriu susisiekti su jūsų mados namais. Turiu kelias jūsų rankines, batus ir visada mielai visa tai pirkau už sąžiningai uždirbtus pinigus. Dėvėjau viską su dideliu malonumu ir džiaugiausi, galėdama prisijungti prie tokio istorinio ir legendinio prekės ženklo.

Prisimenu, kaip 2000-ųjų pradžioje savo kolekciją skyrėte gražiai mūsų šaliai. Ir visa pasaulio mada vijosi paskui to sezono riboto leidimo jūsų rankinukus. Visada norėjau jūsų prekės ženklo rankinės, kurią pavadinote moters, kurią labai myliu – princesės Dianos – vardu. Moters, kuri padarė tiek daug gero ir visada pasisakė už lygybę, prieš neapykantą bei rasizmą, garbei. Dabar jūs visa tai pažeidžiate, versdami pasirašyti kažkokius beprotiškus popierius.

Aš, kaip pirkėja, turiu teisę daryti, ką noriu su daiktu, kurį PIRKAU už savo pinigus. Mes visi juos perkame. O tiksliau – nusipirkau. Dabar Rusijos rinkoje „Chanel“ uždaryta visam laikui. Jūsų rankinės nebus paklausios net mainantis ar parduodant internete.

Aš esu Rusijos pilietė. Aš didžiuojuosi savo kilme. Aš didžiuojuosi, kad gyvenu šioje šalyje.

Aš esu labai įžeista, kad prekės ženklas su beveik šimtmetį trukusia istorija, taip įžeidžia mano šalį. Nebenoriu pirkti jūsų prekės ženklo daiktų, nes jūs nenorite, kad būčiau jūsų klientė ir neleidžiate man dėvėti jūsų prekės ženklo savo šalyje. Ir jei jūs neleidžiate man dėvėti prekės ženklo savo šalyje, aš kreipiuosi į jūsų prekės ženklo vadybą su prašymu grąžinti pinigus už tai, ką nusipirkau!

Dabar „Chanel“ nešioti NĖRA NORO, nebenoriu būti siejama su JŪSŲ nacių prekės ženklu. Kreipiuosi į visus savo sekėjus su prašymu pakartotinai paskelbti šį įrašą savo istorijose ir parašyti „Chanel“ prekės ženklui, kad aš ir visi kiti nesame pasirengę taikstytis su tokia prekės ženklo politika. Susigrąžinkime savo pinigus! Rašykite jiems komentaruose – „#GrąžinkitePinigus“. Gautus pinigus padvigubinsiu ir pervesiu labdaros fondui „Senatvės džiaugsmas“, – rašė garsi Rusijos nuomonės formuotoja.

Po vienos populiariausių ir 23 mln. sekėjų turinčios Rusijos moters įrašu pasipylė komentarai, kuriuose žmonės negalėjo atsistebėti O.Buzovos įžūlumu ir jai negailėjo kritikos.

„Atvykite į Bučą, ten niekas nedraus jums vaikščioti su šiomis rankinėmis. Tik nežinau, kiek toli nueisite...“, „Štai kokios dabar yra žmonių problemos“, „Rusijos propaganda pasiekė kitą lygį“, „Šlykštu, žmonės miršta, o jai tik rūpi rankinė“, – O.Buzovą plūdo sekėjai.

Pasipiktinimo neslėpė ir žinomi lietuviai. Kritikos garsios Rusijos žvaigždės nuomonei socialinio tinklo paskyroje negailėjo Indrė Stonkuvienė, kuri kreipėsi į moterį asmeniškai, klausdama, ar tuomet rusų kariai galės grąžinti Ukrainos vaikų, moterų ir vyrų gyvybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.