Neatpažįstama Madonnos išvaizda vaizdo įraše pašiurpino gerbėjus

Prieš praėjusį sekmadienį Las Vegase įvykusius „Grammy“ muzikos apdovanojimus, popmuzikos dievaitė Madonna (63 m.) socialiniame tinkle „TikTok“ pasidalijo tokiu vaizdo įrašu, kad gerbėjai ligi šiol negali nustoti jo aptarinėti.

 Madonna.<br> Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-13 06:46, atnaujinta 2023-03-30 19:51

Madonna paviešino 13 sekundžių vaizdo įrašą, kuriame ji vilki juodą perregimą palaidinę ir dėvi masyvius sidabro spalvos papuošalus. Plaukus žvaigždė suspynusi į keturias kasytes.

Vaizdo įraše ji pasirodo stambiu planu, ir, grojant dainai, palinksta link kameros ir atgal. 

Po tokio pasidalijimo, Madonna sulaukė komentatorių bangos. Gerbėjai viso to nesuprato ir vaizdo įrašą vadina mažų mažiausiai keistu.

Gerbėjams užkliuvo ne tobulas popmuzikos dievaitės veidas.

„Puiku, kaip man dabar užsimerkti ir užmigti?“, „Nemeluosiu, tai mane išgąsdino“, „Aš tiesiog prisiminsiu, kokia ji buvo 90-aisiais. Ji buvo ikona“, „Nuo mažens mylėjau Madonną... Myliu ją... Bet po šio vaizdo įrašo sunku. Ką ji sau padarė?“, – negailestingai komentavo gerbėjai.

Pastaruoju metu Madoona labai pamėgusi socialiniuose tinkluose dalintis pikantiškomis ir kiek sukrėčiančiamomis fotosesijomis. Panašu, kad taip žvaigždė specialiai bando išprovokuoti diskusijas ir nelikti pamiršta.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.