Sveikatos bėdų kamuojama kunigaikštienė Charlene Šv. Velykas praleido su šeima: paviešino nuotrauką

Neseniai iš klinikos Šveicarijoje į Monaką sugrįžusi kunigaikštienė Charlene (44 m.) paviešino nuotrauką, kurioje įamžinta visa šeima.

Princesė Charlene 2021-ųjų kovą.<br>AP/Scanpix nuotr.
Princesė Charlene 2021-ųjų kovą.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2022, 5:35 PM

Šv. Velykų proga paskelbtas sveikinimas – pirmasis oficialus šeimos portretas nuo praėjusiųjų metų rugpjūčio.

Ilgą laiką nuo vyro, Monako kunigaikščio Alberto II (64 m.) ir vaikų – septynmečių dvynių Jacques'o ir Gabriellos – atskirta Charlene Šv. Velykų savaitgalį praleido namų aplinkoje.

Kunigaikštienės paskyroje paviešintame kadre šeima pozuoja vilkėdami šviesių atspalvių drabužiais, šalia jų – šventinis krepšys su dekoratyviniu triušiu.

„Laimingų Velykų“ – pasidalijusi nuotrauka trumpai brūkštelėjo kunigaikštienė.

Pirmąją šv. Velykų dieną šeima lankėsi privačioje koplyčioje: dalyvavo mišiose, kurias vedė kapelionas Pere Penco, rūmuose dirbantis nuo 1958-ųjų.

Primename, kad kunigaikštienė Charlene dėl stipraus fizinio ir emocinio išsekimo buvo gydoma prie Ženevos ežero esančioje specialiojoje klinikoje.

Kovo 12-ąją, likus dviem dienoms iki Monako kunigaikščio Albert’o II gimtadienio, Nicos (Pietų Prancūzija) oro uoste nusileido vokiečių užsakomojo reiso lėktuvas, kuriuo parskrido Charlene.

Orlaivis priklauso verslininkui ir buvusiam akcinės bendrovės „ThyssenKrupp“ vadybininkui Albertui Behleriui (69 m.).

Iš oro uosto užtamsintu „Mercedes“ mikroautobusu Monako kunigaikštienė buvo nuvežta į sraigtasparnių aikštelę ir nuskraidinta į Monaką. Ten labai laiminga apkabino Gabriellą, Jacques’ą ir sutuoktinį.

Vaikai susitikimui paruošė dovaną – savo piešinius, kuriuose pavaizdavo mamą ir tėtį.

Prancūzų žurnalas „Voici“ buvo pranešęs, kad kunigaikštienė svarstė išvykti iš Monako. Bet, kaip teigia Vokietijos žiniasklaida, buvo pasiektas kompromisas.

Charlene vėl gyvens karališkuosiuose rūmuose ir vienuose apartamentų netoli uosto. Bet keletą mėnesių per metus praleis savo vaikystės namuose Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) ir ten rūpinsis savo fondų pagalbos projektais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.