Paaiškėjo, kokioje šalyje yra iš Rusijos pabėgusi atlikėjos Zemfiros partnerė Renata Litvinova

Kovo mėnesį dėl karo iš Rusijos kartu su partnere roko atlikėja Zemfira (45 m.) išvykusi aktorė Renata Litvinova (55 m.) prasitarė, kad šiuo metu ji yra Paryžiuje. Kaip paaiškėjo, Renata jau spėjo grįžti į savo darbus.

 Zemfria ir Renata.<br> Instagramo nuotr.
 Zemfria ir Renata.<br> Instagramo nuotr.
 Zemfira ir Renata.<br> Instagramo nuotr.
 Zemfira ir Renata.<br> Instagramo nuotr.
 Renata Litvinova.<br> Instagramo nuotr.
 Renata Litvinova.<br> Instagramo nuotr.
 Renata Litvinova.<br> Instagramo nuotr.
 Renata Litvinova.<br> Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-04-19 17:02

„Nekenčiu dykinėjimo. Tarp mano reikalų ligoninėje, spėju daug rašyti. O dabar nufilmavome nedidelį filmą su „Balenciagos“ kostiumais. Čia sutinku daug talentingų žmonių“, – „Telegram“ kanale pranešė prieš karą Ukrainoje pasisakiusi rusų aktorė.

Gruzinų dizaineris Demna Gvasalia, kuris yra prancūzų mados namų „Balenciaga“ kūrybos vadovas – ilgametis R. Litvinovos bičiulis.

Aktorė dažnai dalyvauja „Balenciaga“ šou, o  renginiuose pasirodo pasipuošusi būtent šio prekės ženklo drabužiais.

Paryžiuje Renata ne tik dirba, bet ir gydosi. Anksčiau ji pasidalijo nuotrauka iš ligoninės, tačiau neišdavė, su kokiomis sveikatos problemomis ji susidūrė.

Viename įrašė R. Litvinova kalbėjo apie viešnagę Prancūzijoje bei situaciją pasaulyje.

„Čia tarsi kitas pasaulis: Prancūzijos prezidento rinkimai, kavinės ir kava. Bet kasdien skaitau reportažus ir skambinu į Odesą, kurioje turiu daug draugų iš kino pasaulio. O Maskvoje manęs laukia mano pačios mama ir daug artimųjų.

Mums nutiko bėda, bet turime atsiminti, kad blogis negali apsimesti gėriu. Ir viskas, kas vyksta – taip neturėtų būti“, – kalbėjo R.Litvinova.

Vos tik Renata išvyko iš Maskvos, paaiškėjo, kad nepasirodys planuojamuose spektakliuose Maskvoje – aktorė buvo pakeista. Vis dėl to, jos pašalinimas iš spektaklių buvo paaiškintas kamuojama aktorės liga.

Paryžiuje Renata turi nuosavą butą. Be to, R.Litvinova anksčiau dažnai keliaudavo į Prancūziją, kur mokėsi jos dukra Ulyana Dobrovskaja.

Nors pasaulyje jau yra vieša paslaptis, kad Zemfira ir Renata viena kitai puoselėja romantiškus jausmus, buvo kalbama net apie vestuves, abi moterys šia tema nediskutuoja. Negana to, Zemfira buvo pareiškusi, kad Renata turi vyrą ir tiesiog yra labai artima jos bičiulė ir partnerė.

Jų artimi draugai ne kartą yra užsiminę, kad savo meilę jos slepia dėl Renatos dukters.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.