M. Galkinas papasakojo, kas įvyko paskelbus karą smerkiantį įrašą: pajuto režimo kirtį

Iš Rusijos į Izraelį su šeima persikėlęs komikas Maksimas Galkinas kreipėsi į gerbėjus.

Maksimas Galkinas.<br>lrytas.lt montažas.
Maksimas Galkinas.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 7:31 PM, atnaujinta Apr 23, 2022, 7:33 PM

Beveik 9,5 mln. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turintis vyras papasakojo, kas vyko, kai vasario 24-ąją jis publikavo karą smerkiantį įrašą bei atsakė į priekaištus, neva šis, persikėlęs į Izraelį, pamiršo gerbėjus Rusijoje.

„Gyvename su jumis neįprastu laiku – esame žmogiškosios tragedijos, pasaulinio masto humanitarinės katastrofos liudininkais.

Milijonai ukrainiečių lieja kraują, netenka namų, turi palikti tėvynę. Aš nusprendžiau dalį pinigų, kuriuos uždirbsiu koncertinio turo Izraelyje metu, skirti pabėgėliams“, – paskelbė M.Galkinas.

Po kvietimo pirkti bilietus ir atvykti į pasirodymus Izraelyje Maksimas sulaukė kritkos, neva, anksčiau jis skelbė mylintis gerbėjus Rusijoje, o šiuo metu – gerbėjus Izraelyje.

M.Galkinas priminė per pastaruosius dvidešimt metų šioje šalyje surengęs 13 solinių koncertų.

Izraelis jam svarbus ne tik kaip šalis, kur jo laukia talento gerbėjai – 2000-ųjų pradžioje nuo onkologinių ligų čia gydėsi jo tėvai, medikai prailgino jų gyvenimą.

Kaip pasakojo Maksimas, vasario 24-ąją, pirmąją Rusijos karo Ukrainoje dieną, jis buvo Maskvoje – dirbo filmavimuose. Paskelbęs karą smerkiantį įrašą M.Galkinas netrukus pajuto valdžios kirtį.

45-erių vyro atvaizdo nebeliko vaizdo įrašuose, transliuojamuose reklaminių pertraukų metu. Taip pat atšaukti arba nukeliami pasirodymai įvairiuose Rusijos miestuose, tad teko pradėti skaičiuoti finansinius nuostolius.

„Supraskite, jeigu aš šiuo metu nekoncertuoju Rusijoje, tai ne dėl to, kad aš nenoriu, ar žiūrovas nusprendė „prieš“ grąžindamas bilietą. <...> Šie koncertai uždrausti. Tai ne žmonių sprendimas, tai – sabotažas.

Koncertų nėra, reklaminių filmavimų taip pat nėra – aš išvykau į Izraelį poilsiauti, seniai tam rengiausi. Tuo pačiu suplanavau čia koncertus – kur man neuždrausta pasirodyti, kur manęs visada laukia publika“, – pasakojo Maksimas, teigiantis, kad jam netinka klijuojama tėvynės išdaviko etiketė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.