J. Deppo ir A. Heard drama teisme tęsiasi: aiškinosi, iš kur lovoje atsirado išmatos

Buvusių sutuoktinių Johnny Deppo ir Amber Heard liudijimai teismo posėdžių salėse tęsiasi. Anksčiau aktorius pasakojo apie įvykį, kuomet lovoje rado paliktas išmatas. Buvusi žmona neigė palikusi fekalijas, svarstydama, kad toks scenarijus – šlykštus.

Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>lrytas.lt montažas.
Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>lrytas.lt montažas.
Johnny Deppas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Johnny Deppas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Amber Heard.<br>AP/Scanpix nuotr.
Amber Heard.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 17, 2022, 1:45 PM, atnaujinta May 17, 2022, 4:50 PM

Gegužės 16-ąją teismo salėje A.Heard buvo paklausta apie atvejį, kai J.Deppas teismui pateikė nuotrauką, kurioje įamžintos lovoje paliktos išmatos.

Aktorius teigė, kad tokį siurprizą aptiko po to, kai Amber su draugais išvyko į „Coachella“ muzikos festivalį 2016-aisiais.

58-erių vyras liudijo, kad jo buvusi mylimoji kaltę suvertė šunims: „Gyvenaus su tais šunimis daugelį metų... Tai (išmatos, Red.) nėra šuns, tiesiog ne.“

J.Deppas teigė, kad dovanėlė buvo „keista ir groteskiška“, tad jam neliko nieko kito – tik juoktis ir ieškoti vietos miegui.

Liudydama teisme 36-erių moteris neigė, kad tai buvo jos inicijuotas pokštas.

Aktorė prisiminė, kad vienas poros augintinių turėjo žarnyno problemų, tad kartais namuose atsitikdavo „nelaimių“.

Tuo pačiu moteris pasakojo, kad jai kraunant daiktus kelionei į festivalį, šuo buvo ant lovos, o ji, išeidama iš miegamojo, augintinio siurprizo galėjo nepastebėti.

„Visų pirma, nemanau, kad tai juokinga. Nežinau, ką daro suaugusios moterys. Nebuvau pokštavimo nuotaikoje, mano gyvenimas griuvo – buvau gyvenimo kryžkelėse, buvau rimta. Per trisdešimtąjį gimtadienį buvau užpulta savo žiauraus sutuoktinio, kurį buvau desperatiškai įsimylėjusi. Žinojau, kad turiu išvykti. Tai tikrai nebuvo laikas pokštams, nemanau, kad tai juokinga. Tai šlykštu“, – atsakydama savo advokatei Elaine Bredehoft pasakojo Amber.

Posėdžiu metu A.Heard prisiminė, kad buvęs sutuoktinis bandė apkaltinti jos draugus.

„Bandžiau pabrėžti, kad tai neturi prasmės... Mano draugai to nepadarytų. Grupė trisdešimtmečių moterų nemano, kad tai juokinga. Apie ką jis kalba“ – dievagojosi A.Heard.

Kuomet J.Deppas toliau diskutavo apie incidentą pataluose, A.Heard prašė judėti toliau ir kalbėti apie svarbesnius dalykus.

„Mūsų santuoka griuvo prieš tavo akis, mes nematėme vienas kito daugiau kaip mėnesį, jo mama mirė. Aš negalėjau patikėti, kad jis nori kalbėti apie išmatas“, – 2016-ųjų gegužės įvykius prisiminė A.Heard.

J.Deppas kaltina A.Heard šmeižtu dėl 2018 metų gruodį laikraštyje „The Washington Post“ pasirodžiusio straipsnio, kuriame ji apibūdino save kaip smurto artimoje aplinkoje auka.

Aktorė niekada konkrečiai neįvardijo, kad nukentėjo nuo J Deppo, su kuriuo susipažino 2009 metais juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje. Tačiau jis padavė buvusią žmoną į teismą, tvirtindamas, kad ji leido suprasti, jog jis prieš ją smurtavo, ir reikalauja 50 mln. JAV dolerių (46 mln. eurų) kompensacijos.

A.Heard, kuri už J.Deppo ištekėjo 2015-aisiais, o po dvejų metų su juo oficialiai išsiskyrė, pateikė priešinį ieškinį, reikalaudama 100 mln. dolerių kompensacijos ir tvirtindama, kad patyrė jo „besaikį fizinį smurtą bei prievartą“.

J.Deppas kaltina A.Heard, kad ji siekia sau reklamos prieš juostos „Akvamenas“ (Aquaman), kuriame atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų, pasirodymą.

J.Deppas iškėlė A.Heard bylą dėl šmeižto Jungtinėse Valstijose po to, kai 2020 metų lapkritį pralaimėjo kitą šmeižto bylą Londone, iškeltą britų bulvariniam laikraščiui „The Sun“ už tai, kad savo straipsnyje pavadino jį „žmonmušiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.