Glamūro modelis C. Kloss per pirmąjį pasimatymą vaikinams pateikia IQ testą: „Noriu įsitikinti, kad verta“

Suaugusių svetainės „OnlyFans“ manekenė Candice Kloss (21 m.) prabilo apie griežtus reikalavimus savo būsimiesiems partneriams.

 C.Kloss.<br> lrytas.lt koliažas.
 C.Kloss.<br> lrytas.lt koliažas.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
 C.Kloss.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 4:09 PM

Iš Niujorko kilusi moteris reikalauka, kad vaikinams, su kuriais susitikinėja, per pirmąjį pasimatymą būtų atliktas IQ testas, rašo dailymail.co.uk.

Taip C.Kloss teigia apsisauganti nuo laiko švaistymo su „idiotais“.

„Noriu įsitikinti, kad verta eiti su jais į antrą pasimatymą. Yra daug patrauklių vyrų, bet jei jie nėra protingi, tai nublanksta ir jų gera išvaizda. Kaip galima mėgautis laiku su tuo, su kuo nėra apie ką kalbėti?“, – svarstė C.Kloss.

Moteris į užsienio žiniasklaidos akiratį papuolė po to, kai pareiškė, kad jos intelektas vyrams atrodo „bauginantis“.

106 tūkst. sekėjų instagrame turinti moteris pagal intelektą pakliūva tarp 2 proc. Inteligentų. Pagal IQ skalę 120–140 balų priskiriamas „labai aukštam intelektui“, o viskas, kas viršija 140, laikoma „genijumi“.

Metusi koledžą, 2011-aisiais atsisakiusi aukštojo mokslo ir pasirinkusi būti „OnlyFans“ modeliu pagal Mensos standartus yra laikoma beveik „genijumi“.

C.Kloss atskleidė, kad jei būsimi partneriai neišlaiko per pirmąjį pasimatymą jos pateikto testo testo, „jie išeina“, net jei tarp jų jau ir būna atsiradusi trauka.

Dalindamasi savo tolimesniais būsimų partnerių lūkesčiais, moteris teigė, kad tie, kurie išlaikys IQ testą, turės gauti naujausią informaciją apie aktualijas ir išmanyti matematiką, finansus ir mokslus.

„Kai kuriems žmonėms nerūpi neatsilikimas nuo dabartinių įvykių. Patrauklu, kai vaikinai greitai viską suvokia, taip pat turi emocinį intelektą ir greitą sąmojį. Ekonomika ir psichologija yra mano mėgstamiausios temos ir labai smagu girdėti, kai kas nors apie tai kalba entuziastingai“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.