Kim Kardashian prakalbo apie panikos priepuolius ieškant savęs po skyrybų su Kanye Westu

Naujausioje „The Kardashians“ serijoje Kim Kardashian (41 m.) papasakojo daugiau detalių apie skyrybas su vyru Kanye Westu. Moteris kalbėjo apie „panikos priepuolius“ ieškant savo tapatybės madoje, mat daug metų ją kūrė kartu su Kanye.

 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
Nuomonės formuotoja Kim Kardashian.
Nuomonės formuotoja Kim Kardashian.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 2:39 PM

Kim atskleidė, kad kai atvyko į pirmąjį renginį be Kanye, šis sakė jai, kad jos karjera baigėsi ir jos vilkėtą suknelę palygino su serialo „Simpsonų“ personažo Margės raudona suknele.

Moteris pasakojo, kad buvęs vyras vis atsisakydavo pasirašyti skyrybų dokumentus, nors pats per interviu kalbėjo, kad nėra matęs skyrybų dokumentų.

Kim prisipažino, kad ji visada labai saugojo Kanye ir nesidalijo daugybe neigiamų dalykų, kurie nutiko.

„Be to, jei aš ką nors pasakau per savo realybės šou, sulaukiu: „Kaip ji drįsta apie tai kalbėti“?. Tada jis gali sukurti dainą apie tai ir tada tai tampa „taip kūrybinga ir išraiškinga“. Visada dvi skirtingos pusės išreiškiamos dviem skirtingais būdais ir viena gerbiama, o kita – ne“, – sako Kim.

K.Kardashian pasakojo, kad dabar jaučiasi savimi.

„Aš žinojau, kad tai turi būti padaryta, kai pateikiau skyrybų pareiškimą, nes žinojau, kad tokia situacija tiesiog nėra tinkama. Dabar jaučiuosi labai gerai“, – pasakojo Kim.

Sesuo Kourtney laidoje paklausė jos, ar susiduria su svarstymais, kas ji dabar yra? Kim patvirtino, kad būtent taip ir jaučiasi.

„Buvo laikas, kai norėjau tiesiog paprašyti jo patarimo dėl visko, net to, ką dėviu. Net ir dabar mane ištinka panikos priepuoliai, tokie kaip: „Ką man apsirengti?“, – atviravo K.Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti