Manekenė Loni Willison – neatpažįstama: prabangius restoranus pakeitė konteineris

38-erių Loni Willison rodos gyvena du kartus. Pirmasis jos gyvenimo etapas pažymėtas prabanga, tačiau antrąjį lydi priklausomybės ir gyvenimas gatvėje.

L.Willison pokyčiai.<br>Lrytas.lt montažas.
L.Willison pokyčiai.<br>Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2022, 11:36 AM

L.Willison buvo fitneso modelis ir aktoriaus Jeremy Jacksono (41 m.) žmona. Pastarasis atliko vaidmenį kultiniame seriale „Gelbėtojai“.

Pora skirtingais keliais pasuko prieš aštuonerius metus, jiedu susituokė 2012-aisiais. Manoma, jog moters nuosmukis prasidėjo iš karto po skandalingųjų skyrybų.

Anot dienraščio „The Sun“, dar būdamas paauglys J.Jacksonas kentė nuo narkotikų priklausomybės. Būdamas 19-os jis buvo suimtas dėl metamfetamino gamybos. Dėl narkotikų aktorius yra sėdėjęs kalėjime, gulėjęs reabilitacijos centre.

Nelaimių virtinė prasidėjo 2014-ųjų rugpjūtį, kai policija sulaukė iškvietimo į Jeremio ir Loni namus. Vyras tariamai užpuolė savo žmoną.

L.Willison sakė, jog sutuoktinis ją smaugė, mušė. Nors, kaip tada teigė buvęs modelis, J.Jacksonas jai sulaužė du šonkaulius, ji kaltinimų nusprendė nepareikšti.

„Man prireikė kelių mėnesių tam, kad atsigaučiau. Išėjau iš darbo, buvau plastikos chirurgo asistentė. Nebegalėjau dirbti jokiuose darbuose.

Nepranešiau policijai apie užpuolimą, nes buvau išsigandusi. Taip pat nenorėjau, kad jis sėstų į kalėjimą“, – yra pasakiusi ji.

Kaip skelbiama, moteriai pašlijo psichinė sveikata. Ji įsiskolino, prarado nuomojamą butą, automobilį. Atsidūrus gatvėje L.Willison išsivystė priklausomybė nuo narkotikų.

Vėliau buvusi manekenė teigė, kad gyvendama gatvėje ji jokios higienos nesilaiko specialiai – tam, kad niekas jos neužpultų. Moteris taip pat nusikirpo plaukus, prarado keletą dantų.

Savo pagalbą jai siūlė draugai, artimieji, tačiau ji jos atsisakė.

„Nenoriu niekeno pagalbos. Man viskas yra gerai. Neturiu telefono, bet turiu maisto ir miegojimo vietą. Iš šen bei ten gaunu pinigų, šiukšliadėžėse yra daugybė maisto“, – „The Sun“ sakė L.Willison.

Konteineryje besirausianti buvusi manekenė buvo pastebėta dar šių metų kovo pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.