Ellen DeGeneres nesulaikė ašarų prieš žiūrovus: po 19 sezonų nebelieka jos šou

Ellen DeGeneres (64 m.) – amerikiečių komikė, televizijos laidų vedėja ir aktorė, geriausiai žinoma kaip pokalbių šou „The Ellen DeGeneres Show“ vedėja. Tačiau jos garsiojo šou po devyniolikos sezonų TV eteryje neliks. Pasirodydama paskutinėje savo laidoje Ellen negalėjo sulaikyti ašarų.

 Ellen DeGeneres.
 Ellen DeGeneres.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-27 18:04

Kai žiūrovai, tarp kurių buvo ir jos žmona Portia de Rossi bei brolis Vance DeGeneresas, jai plojo atsistoję, moteris kiek sutriko, atsipūtė ir apsiverkė. Ašaros sublizgo ir sutuoktinės Portios (49 m.) veide. Televizijos veteranė laikė ranką prie širdies ir dėkojo auditorijai.

Paskutinėje jos laidoje dalyvavo pačios ryškiausios žvaigždės: Jennifer Aniston, Pink, Billie Eilish. Beje, J.Aniston buvo ir pirmosios, dar 2003 metais parodytos E.DeGeneres laidos dalyvė. Iš viso aktorė yra dalyvavusi net dvidešimtyje Ellen laidų.

Laidą uždaro po skandalo, nors šis vyko dar 2020-aisiais. Tuomet 10 buvusių „The Ellen DeGeneres Show“ darbuotojų tvirtino, kad darbe tvyro rasistinės ir diskriminacinės nuotaikos. Šis skandalas nulėmė ir trijų geriausių kanalo prodiuserių likimą – jie atleisti.

Tačiau ką veiks toliau Ellen sako nemąstysianti iki rugsėjo. Dabar ji su žmona leis laiką Ruandoje, kur organizuoja edukacinę stovyklą, padėsiančią išgyventi laukinėms kalnų goriloms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?