Slaptas M. Markle apsilankymas Teksase sukėlė pasipiktinimo audrą: „Geriau aplankytų ligoninėje gulintį tėvą“

Meghan Markle apsilankė Uvalde, Teksase, kur praėjusią savaitę įvyko žiauri žmogžudystė: gegužės 24-ąją dieną 18-metis pradėjo šaudyti pradinėje mokykloje. Per užpuolimą buvo nušauti 19 vaikų ir du mokytojai.

 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle vizitas Teksase.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 10:12 AM, atnaujinta May 31, 2022, 10:38 AM

Pasak „People“, apie M.Markle vizitą nebuvo iš anksto pranešta. Princo Harry žmona, vilkėdama kasdienius džinsus ir ant galvos užsidėjusi beisbolo kepuraitę, atvyko padėti gėlių prie aukų memorialo. Pasak Meghan atstovės spaudai, ji nusprendė apsilankyti įvykio vietoje savo iniciatyva, kaip mama – asmeniškai išreikštų užuojautą bendruomenei, išgyvenančią sielvartą.

M.Markle taip pat apsilankė kraujo donorystės centre. Kaip rašo „Buzz Feed“, kraujo donorams ji pati atnešė įvairių gaiviųjų gėrimų, sumuštinių ir desertų. 

„Buvo labai miela. Ji tiesiog atėjo ir pradėjo dalinti užkandžius donorams, kuriems prieš duodant kraujo reikia užkąsti. Juokingiausia, kad visi net neįtarė, kad tai Meghan. Visi ją atpažino tik jai išėjus. Visi manė, kad tai vietinė“, – apie įspūdžius pasakojo kraujo donorystės centre dirbanti savanorė.

Tačiau šis slaptas Meghan apsilankymas sukėlė pasipiktinimų audrą socialiniame tinkle. Komentatoriai teigia, kad Meghan taip patraukė spaudos dėmesį, o jai dedant gėles prie žuvusiųjų paminklo, buvo apsupta fotografų.

Pasak komentatorių, pasirodyti tokioje vietoje su apsauga ir fotografais – tai tik galvojimas apie savo populiarumą.

„Meghan vizitas Teksase toks netikėtas, kad tik atsitiktinumo dėka šalia buvo tiek fotografų“, „Atsiprašau, bet tai tikra tragedija. Meghan naudojasi tokiu įvykiu norėdama susižėrti dar daugiau populiarumo. Geriau jau nuvyktų pas sergantį tėvą“, – negailestingi buvo komentatoriai.

Meghan tėvą Thomasą neseniai ištiko insultas. Jungtinės Karalystės spauda pranešė, kad Meghan jo nelankė ir net jam neskambino. Ši situacija dar labiau išprovokavo pasipiktinimo bangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.