A. Lukašenkos sūnus baigė mokyklą: gavo aukso medalį, bet išleistuvių nuotrauka sukėlė šurmulį

Jauniausias Baltarusijos diktatoriaus Aliaksandro Lukašenkos sūnus Nikolajus baigė mokyklą. Jaunų merginų stabu tapęs Nikolajus su pagyrimu baigė mokymo įstaigą ir už nuopelnus gavo aukso medalį. Teigiama, kad N.Lukašenka mokėsi gerai ir pasižymėjo pavyzdingu elgesiu.

 N.Lukašenka baigė mokyklą.
 N.Lukašenka baigė mokyklą.
 N.Lukašenka.<br> Instagram nuotr.
 N.Lukašenka.<br> Instagram nuotr.
  N.Lukašenka.<br>  Instagram nuotr.
  N.Lukašenka.<br>  Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 13, 2022, 2:34 PM

Tačiau daugiau apkalbų nei aukso medalis sulaukė Nikolajaus išleistuvių nuotrauka. Jaunuolis joje įamžintas šalia geltona suknele vilkinčios klasės draugės. Pats jis vilkėjo mėlyną kostiumą bei ryšėjo mėlyną kaklaraištį. Grupinėje nuotraukoje jų apranga suderinta tarsi Ukrainos vėliava. Nors niekam ne paslaptis, kad Baltarusijos diktatorius palaiko Rusijos karo veiksmus Ukrainoje.

Apie būsimą A.Lukašenkos įpėdinį sklando daug gandų. Internete pasirodė informacija, kad 17-metis Nikolajus planuoja įstoti į Maskvos universitetą ir galbūt tapti diplomatu. Tačiau ši informacija dar nepatvirtinta.

A.Lukašenka savo ruožtu skyrė sveikinimo žodžius abiturientams. „Brangūs vaikinai, baigėsi antrasis, labai sunkus, manau, sunkiausias jūsų gyvenimo etapas. Pirmasis, žinoma, yra vaikų darželis. O dabar – mokykla. Kitas etapas tikrai bus lengvesnis. Bet tik tuo atveju, jei tiksliai ir teisingai nustatysite savo ateities kelią“, – sveikinimo kalboje sakė 67 metų Baltarusijos prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.