Užfiksuota, kaip princas Williamas įtūžta ant jį persekiojusio fotografo: „Kaip tu drįsti?“

Socialiniuose tinkluose ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip princas Williamas ginčijasi su ji persekiojusiu fotografu. Dabar Kensingtono rūmai pakomentavo šią situaciją.

 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2022, 9:14 AM

Karališkoji šeima važinėjosi dviračiais šalia savo namų Sandrighame. Rūmai teigia, kad fotografas pažeidė šeimos privatumą.

„The Telegraph“ praneša, kad rūmų darbuotojai pareikalavo, kad vaizdo įrašas būtų pašalintas iš interneto svetainių, o teisininkai parašė fotografui.

Originalus vaizdo įrašas, kuris buvo įkeltas į „YouTube“, jau nebepasiekiamas, tačiau nuo to laiko jis taip pat buvo paskelbtas „Twitter“, „Instagram“* ir „TikTok“.

Pranešama, kad karališkieji atstovai siekia, kad šio vaizdo įrašo neliktų visuose socialiniuose tinkluose.

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas dar 2021-ųjų sausį, tačiau interneto platybėse pasirodė tik šią savaitę. Vaizdo įraše princas Williamas vyrui už kameros sako: „Tu mus čia seki“.

„Mes su vaikais išvykome pasivažinėti dviračiais, matėme tave savo namuose“, – už kameros pasigirsta ir Catherine Middleton balsas.

Tada princas Williamas pratrūko:

„Kaip tu drįsti elgtis taip, kaip elgiesi su mūsų vaikais? Kaip tu drįsti? Vaikščioti čia ir ieškoti mūsų ir mūsų vaikų? Šeštadienį išvažiavau su vaikais pasivažinėti dviračiu ir jūs net neprisistatysite. Jūs esate piktas, esate šlykštus. Kaip tu drįsti taip elgtis? Jūs puikiai žinote, ką darote. Kodėl tu čia?“ – rėžė princas.

Prieš išvažiuodamas Williamas pasakė fotografui: „Ačiū, kad sugadinote mūsų dieną... Maniau, kad jūs jau išmokote“.

Vaizdo įraše įrašęs asmuo neigė padaręs neteisėtus veiksmus ir teigė važiavęs tik viešaisiais keliais. Princo teigimu, trijų poros vaikų – aštuonerių princo George'o, septynerių princesės Charlotte ir ketverių princo Louis – vaizdo įraše nematyti, tačiau jie dalyvavo šiame incidente.

Tokia princo Williamo reakcija paaiškinama. Būdamas moksleivis, jis matė, kaip paparacai persekiojo jo motiną princesę Dianą. Toks ažiotažas galiausiai baigėsi tragiškai – bėgdama nuo žurnalistų, Diana tragiškai žuvo avarijoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.