Mirė serialo „Sopranai“ žvaigždė Tony Sirico

Eidamas 80-uosius metus mirė aktorius Tony Sirico, kuris buvo geriausiai žinomas dėl savo vaidmens, įkūnijusio Peterio Paulo Gualtieri personažą kultiniame seriale „Sopranai“, raneša CNN.

 Serialo žvaigždės J.Gandolfini (kairėje) ir T.Sirico.<br> Scanpix nuotr.
 Serialo žvaigždės J.Gandolfini (kairėje) ir T.Sirico.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2022, 7:46 AM, atnaujinta Jul 10, 2022, 7:49 AM

Kaip pranešė aktoriaus vadybininkas Bobas McGowanas, T.Sirico mirė penktadienį. Mirties priežasties jis nenurodė ir pavadino T. Sirico „labai ištikimu ir ilgalaikiu, 25 metų klientu“ ir žmogumi, kuris „visada aukodavo labdarai“.

T. Sirico kolega seriale „Sopranai“ Michaelas Imperioli taip pat pasidalino naujienomis „Instagram“ tinkle, sakydamas, kad T. Sirico mirė penktadienį.

„Tony buvo kaip niekas kitas: kietas, ištikimas ir tokios pat didelės širdies“, – rašė jis. „Aš tiek daug metų buvau šalia: per gerus ir blogus laikus. Bet dažniausiai gerus. Ir mes daug juokėmės.“

Brukline gimęs T.Sirico daugiausia filmavosi devintajame dešimtmetyje ir pasirodė tokiuose filmuose kaip „Goodfellas“, „Mighty Aphrodite“ ir „Mickey Blue Eyes“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.