Paaiškėjo, kodėl princas Williamas nori palikti Londoną

Jau beveik metus yra tvirtinama, jog princas Williamas (40 m.) ir Catherine Middleton (40 m.) svarsto apie persikėlimą į Vindzorą. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad juodu su atžalomis yra pasirengę palikti Kensingtono rūmus ir tiesiog juos naudoti kaip erdvę darbui.

 Catherine Middleton ir princas Williamas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
 Catherine Middleton ir princas Williamas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2022, 8:07 AM

Žinoma, persikėlus iš Londono, reiktų pasirūpinti naujomis mokyklomis princui George'ui ir princesei Charlotte.

Kai kuriuose pranešimuose buvo teigiama, kad jie netgi galėtų rugsėjį naujus mokslo metus pradėti naujoje mokykloje. Tai reikštų, jog jie daugiau nebepasirodys St Thomas's Battersea mokykloje.

Persikėlimas iš Londono į Vindzorą būtų didžiulis žingsnis princui Williamui ir Catherine Middleton bei jų šeimai.

Tačiau vienas karališkasis viešai neatskleistas asmuo laikraščiui „Daily Mail“ sakė, kad persikelti juodu nutarė dėl to, kad Williamas nori būti arčiau karalienės, nes ji ir toliau deleguoja jam papildomas karališkąsias pareigas.

Sakoma, kad Williamas kalbasi su savo močiute, kuri beveik visą savo laiką dabar praleidžia Vindzoro pilyje, telefonu kelis kartus per savaitę.

„Tai vienas iš dalykų, paspartinusių jų persikėlimą į Berkšyrą šią vasarą. Edinburgo hercogo praradimas atvėrė didelę skylę jų gyvenime. Jis buvo puikus patarėjas Williamui, o Williamas labai saugo savo močiutę“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Kembridžo kunigaikščiai Vindzore būtų ne tik arčiau karalienės. Jie taip pat būtų daug arčiau Catherine Middleton tėvų, gyvenančių Berkšyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.