Paaiškėjo, kur glaudžiasi apie karą nedaugžodžiaujanti Sofija Rotaru

Jau daugiau nei penkis mėnesius Ukrainoje aidi Rusijos bombų sprogimai. Kasdien griuvėsiais virstantys namai nusineša civilių ir karių gyvybes.

 Sofija Rotaru.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Sofija Rotaru.<br> Scanpix/SP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2022, 7:26 AM

Tokia situacija palikti šalį privertė ne vieną. Unian.net rašoma, jog šiuo metu svetur glaudžiasi ir apie karą nedaugžodžiaujanti Ukrainos dainininkė Sofija Rotaru (74 m.).

Daugelis žvaigždės gerbėjų iki šiol gūžčioja pečiais, kodėl S.Rotaru taip vėlai ėmė kalbėti apie šaltakraujišką rusų elgesį gimtoje šalyje.

Pati dainininkė kalbėjo, kad lieka Kijeve, tačiau jos prodiuseris Leonidas Dziunikas, komentuodamas situaciją Rusijos žiniasklaidai, sakė, kad S.Rotaru glaudžiasi JAV.

Pasak jo, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jai siūlė Rusijos pilietybę, tačiau ji atsisakė. Dainininkės prodiuseris pridūrė, kad S.Rotaru nusprendė paremti savo gimtąją šalį iš JAV.

„Ji lieka savo pusėje, kurią pasirinko po to, kai atsisakė V.Putino pasiūlytos Rusijos pilietybės. Ji išvyko, gyvena JAV, bet ir toliau yra Ukrainos pilietė.

O tiems, kurie užaugo Sovietų Sąjungoje, ji lieka S.Rotaru, kuri dainavo „Aš, tu, ji, ji! Kartu – visa šalis“, – kalbėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.