Po 25 metų subyrėjo Sylvesterio Stallone santuoka: žmonos atvaizdą ant rankos jau pakeitė šuo

Legendinis aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) po 25 santuokos metų skiriasi su žmona, buvusiu modeliu Jennifer Flavin (54 m.).

 S.Stallone ir J.Flavin.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 S.Stallone ir J.Flavin.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 S.Stallone ir J.Flavin.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 S.Stallone ir J.Flavin.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 10:07 AM, atnaujinta Aug 25, 2022, 10:10 AM

Jennifer Floridoje pateikė skyrybų prašymą. Užsienio žiniasklaida rašo, kad ji aktorių kaltina turto manipuliavimu. „Remiantis informacija ir įsitikinimu, vyras tyčia išskaidė, išeikvojo ir (arba) iššvaistė santuokinį turtą, o tai turėjo neigiamą finansinį poveikį šeimos turtui. Pagal Floridos valstijos įstatymų 61.075 straipsnį teisingumas reikalauja, kad sutuoktinei būtų atlyginta ir kompensuota, jos naudai nelygiai padalijant santuokinį turtą. Be to, vyrui turėtų būti uždrausta bylos nagrinėjimo metu parduoti, perleisti ar išskaidyti bet kokį turtą“, – rašoma skyrybų dokumentuose.

Skyrybų dokumentuose pažymima, kad J.Flavin nori jų namo Palm Byče, kol vyks skyrybų procesas.

Dar prieš pranešant apie skyrybas aktoriaus gerbėjai pastebėjo, kad ant jo rankos nebėra J.Flavin portreto. Didžiulę tatuoruotę S.Stallone pašalino ir vietoj jos išsitatuotavo savo mirusio šuns Butkaus atvaizdą.

Paklaustas, kodėl pašalino žmonos portretą, aktoriaus atstovas „Daily Mail“ sakė: „Ponas Sylvesteris Stallone ketino atnaujinti savo žmonos Jennifer tatuiruotės atvaizdą, tačiau rezultatai buvo netinkami ir, deja, nepataisomi“.

S.Stallone ir J.Flavin susituokė 1997 metais. Dar gegužę jie minėjo 25-ąsias santuokos metines ir aktorius žmonai negailėjo gražių žodžių.

„Sveikinu savo nuostabią žmoną su 25-osiomis vestuvių metinėmis. Nėra žodžių, tinkamų nusakyti, kokia atsidavusi, kantri ir mylinti ši moteris ir kiek mums visiems daug reiškia, linkiu mums dar 25 metų kartu. Ačiū, mieloji!“, – prie poros nuotraukos parašė aktorius.

Pora užaugino tris dukras: Sophia Rose, Sistine Rose ir Scarlet Rose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.