Buvusi Arnoldo Schwarzeneggerio žmona Maria Shiver – sunkiai atpažįstama: komentatoriai negaili kirčių

Buvusi Arnoldo Schwarzeneggerio (75 m.) žmona, žurnlistė Maria Shiver (66 m.) – neatpažįstama. Socialiniame tinkle „Twitter“ pasipylė diskusijos po to, kai Marią paparacai užfiksavo bevaikščiojant Los Andželo gatvėmis.

 Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shiver.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shiver.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Maria Shiver.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Maria Shiver.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 1, 2022, 10:31 PM

Marios veidas atrodo gerokai pasikeitusi, o komentatoriai nusprendė, kad tai – nesėkmingų plastinių operacijų rezultatas.

„Nenoriu būti grūbus, bet kodėl Maria atrodo kaip klingonas?“, „Maria atrodo kaip Johnas Travolta iš filmo „Kovos laukas: žemė“, „Ką ji padarė savo veidui? Atrodo siaubingai“, „Ar Sylvesteris Stallone ir Maria Shiver eina pas tą patį plastikos chirurgą?“, „Holivudui laikas baigti žaisti su plastinėmis operacijomis“, – negailestingi buvo komentatoriai.

Arnoldas ir Maria oficialiai išsiskyrė prieš metus, tačiau skyrybų procesas tęsėsi dešimtmetį.

Iškęsti Mariai teko daug. Maria neprarado tikėjimo Arnoldu, kai 2003-iaisiais, prieš pat Kalifornijos gubernatoriaus rinkimus, jis buvo apkaltintas lytiniu priekabiavimu. Dalyvaudama Oprah Winfrey pokalbių laidoje M.Shriver patvirtino, kad sutuoktinis jai priimtinas toks, koks yra, – su savo privalumais ir trūkumais. Anuomet niekam nebuvo kilę abejonių – M.Shriver padėjo vyrui laimėti rinkimus.

Kalbėdamas apie savo gyvenimą A.Schwarzeneggeris vartojo tik du žodžius: fantastiškas ir nuostabus. Schwarzeneggeriai daugybę metų gyveno Brentvudo mieste – vietovėje arti Ramiojo vandenyno, kur namai vidutiniškai kainuoja 2,5 milijono dolerių, vaikai lanko privačią vietos mokyklą, tėvų kišenę kasmet patuštinančią 30 tūkstančių dolerių.

Aukštos gyvatvorės ir geležinės grotos saugo gyventojus nuo gyvenimo realybės. Čia 2010-ųjų vasarą tarnaitė Mildred Patricia Baena po ilgos pertraukos atsivedė savo beveik trylikos metų sūnų Josephą.

Iš Gvatemalos kilusi moteris, kurią šiuose namuose visi meiliai vadindavo Patty, beveik 20 metų dirbo Mariai ir Arnoldui. Jos motina ir sesuo irgi dirbo šiuose namuose. Po berniuko apsilankymo Schwarzeneggerių namuose imta kalbėti: kampuotas jo žandikaulis, juokas toks pat kaip ir Arnoldo. Panašumo nebuvo įmanoma nepastebėti. Prieš Kalėdas, kai Maria tarnaitei tiesiai į akis pasakė abejones, ji puolė prieš ją ant kelių. Taip Maria sužinojo, kad 1997-ieji buvo išdavystės metai.

Tais metais jai teko nerimauti dėl vyro gyvybės: Arnoldui turėjo būti atlikta širdies operacija. Nėščia Maria dažnai sėdėdavo ant lovos ir melsdavosi, kad Dievas apsaugotų jos vyrą. Tų metų spalio pradžioje gimė Josephas, tarnaitės M.P.Baenos sūnus. Po jauniausio Schwarzeneggerių sūnaus Christopherio gimimo buvo praėjusios vos kelios dienos. Nieko neįtardama M.Shriver dalyvavo Josepho krikštynose, vėliau stebėjo, kaip Arnoldas moko mažąjį tarnaitės sūnų žaisti golfą. Ir še tau kad nori – vyro išdavystė. Su Patty – vulgaroka, bet kartu motiniška, pelniusia visų jų pasitikėjimą.

Niekas nesuko galvos, ar galima šios tarnaitės akivaizdoje vaikščioti apsirengus chalatu, ar kalbėti telefonu pašnibždomis. Patty žinojo, kokiame stalčiuje guli apatiniai skalbiniai, ir virė sriubą vaikams, kai jie sirgo. M.P.Baena tikino neturėjusi ilgo meilės romano su A.Schwarzeneggeriu, esą tik porą kartų su juo sugulusi. Ji melavo ir savo buvusiam vyrui, tikindama, kad jis esąs Josepho tėvas.

Netrukus M.Shriver persikėlė gyventi į viešbutį. Vėliau ji išplatino filmuotą įrašą, kuriame sakė: „Kaip ir daugelis jūsų, patiriu perversmų laikotarpį. Žmonės manęs klausia, ką darysiu. Sunku, kai niekas netiki, jog tikrai neturiu nė mažiausio supratimo.“ Po šių žodžių M.Shriver dar prašė patarimo: „Kaip jūs įveikėte pokyčius? Asmeniškai, profesine prasme, emociškai, dvasiškai, finansiškai? Kaip vėl atsistojote ant kojų?“

M.Shriver nebemūvėjo sutuoktuvių žiedo. Ji atrodė tarsi sunkus ligonis – plaukai krito sruogomis. Daugelis poros pažįstamų tada dar nesuprato, kas įvyko. Apie įžymybes rašantys žurnalistai spėliojo, kodėl garsioji pora kartu nebesirodo viešumoje. 2011-ųjų gegužę, po sidabrinių vestuvių, A.Schwarzeneggeris ir M.Shriver „Los Angeles Times“ pareiškė, kad gyvena atskirai ir kiekvienas kuria savo ateitį. Tai esą viskas, ką jie gali pasakyti, daugiau jokių komentarų nebus. P

o savaitės žibalo į ugnį įpylė „Los Angeles Times“, pranešęs apie nesantuokinį sūnų. Laikraščio informatorius teigė, kad A.Schwarzeneggeris nuo pat pradžių išlaikė vaiką. M.P.Baena žurnalui „Hello Magazine“ tvirtino, esą A.Schwarzeneggeris niekada neklausęs, ar Josephas – jo sūnus. Bet buvo akivaizdu, kad egzistuoja tylus susitarimas. 2010-aisiais A.Schwarzeneggeris perėmė įmoką už savo tarnaitės namą. Iš savo asmeninės sąskaitos pervedė M.P.Baenai pinigų dukart – 5 tūkstančius dolerių balandį, 60 tūkstančių – gegužę.

Mariai buvo 21-eri, kai ji susipažino su Arnoldu. Tai įvyko 1977-ųjų rugpjūtį per labdaringą teniso turnyrą Niujorke.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.