Karalius Charlesas III pasirodė irzlus ir pykstantis: po vaizdo įrašo internautai negaili jam kritikos

Praėjo tik savaitė po to, kai Charlesas III užėmė Jungtinės Karalystės sostą, tačiau „Telegram“ ir „Twitter“ vartotojai jau diskutuoja apie karaliaus elgesį. Socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuriame pastebima, kad monarchas yra irzlus, pyksta ant darbuotojų.

 Camilla ir Chrlesas.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Camilla ir Chrlesas.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2022, 1:58 PM, atnaujinta Sep 14, 2022, 3:41 PM

Viename vaizdo įraše jis emocingai stumdė ant stalo gulinčius daiktus ir pasakė pastabą darbuotojams.

Kitame vaizdo įraše užfiksuota, kaip jis suirzo, kai dokumentuose įrašė neteisingą datą, be to, jam neįtiko ir plunksnakotis, kurio rašalu Charlesas III išsitepė rankas. Galiausiai karalius atidavė rašiklį žmonai ir paliko patalpas.

Nors sklandė įvairios kalbos apie karaliaus požiūrį į savo pavaldinius, tačiau vos tik atsisėdus į sostą, pastebima, kad Charlesas III ėmė elgtis griežčiau.

Karališkosios šeimos gerbėjai nenuolaidžiauja ir karalius sulaukia kritikos.

„Kai dirbi mažiau nei savaitę ir viskas piktina. Charlesas III išsitepė pasirašydamas dokumentus. Pirmiausia, karalius suklydo rašydamas datą, o tada pastebėjo, kad rašiklis tepa. Jis pradėjo murmėti, kaip viso to nekenčia, atidavė rašiklį žmonai ir nuskubėjo į kitą kambarį. Gal laikas atostogauti?“, „Įsivaizduokite, kas būtų buvę, jei taip elgtųsi Meghan Markle. Visi sakytų, kad ji netinkama“, – kirčių negailėjo gerbėjai.

Karalius Charlesas III tapo Jungtinės Karalystės monarchu po savo motinos karalienės Elizabeth II mirties, kuri mirė rugsėjo 8 dieną. Kitas eilėje į sostą yra vyriausias Charleso III sūnus princas Williamas, kurį karalius paskelbė Velso princu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.