Britney Spears 15-metis sūnus išliejo širdį apie norą susitaikyti su mama, tačiau dainininkė į tai sureagavo aštriai

Dainininkės Britney Spears (40 m.) sūnūs Jaydenas James'as (15 m.) ir Seanas Prestonas (16 m.) jau kurį laiką pykstasi su mama. Dabar paaugliai davė atvirą interviu ITV, kuriame prisipažino, kad tikisi atkurti santykius su mama.

 Britney Spears su sūnumis.<br> Scanpix nuotr.
 Britney Spears su sūnumis.<br> Scanpix nuotr.
 Britney Spears.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Britney Spears.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Britney Spears su sūnumis 2013 metais.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Britney Spears su sūnumis 2013 metais.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 24, 2022, 10:53 AM

Jaydenas pareiškė, kad jie nejaučia neapykantos savo mamai, tačiau pripažino, kad tam, jog susitaikytų, prireiks nemažai pastangų.

„Esu 100 procentų tikras, kad viską galima pataisyti. Aš tiesiog noriu, kad ji jaustųsi geriau psichologiškai. Kai jai pagerės, vėl noriu ją labai pamatyti. Aš tave labai myliu, linkiu au tik geriausio. Galbūt, vieną dieną, vėl galėsime susėsti ir pasikalbėti“, – sakė Jaydenas.

Jis taip pat paaiškino, kodėl nedalyvavo savo mamos Britney ir Samo Asghari vestuvėse. 

„Nebuvo pats geriausias laikas ten vykti. Nesakau, kad dėl jos nesidžiaugiu. Labai dėl jų džiaugiuosi, bet ji nepakvietė visos šeimos. Jei būtume atėję tik aš ir brolis, nesu tikras, kad viskas būtų gerai pasibaigę“, – atviravo Jaydenas.

Jaydenas prabilo ir apie B. Spears tėvą, savo senelį, kurio globojama dainininkė buvo 13 metų: gavusi laisvę ji pareiškė, kad Jamesas Spearsas ir kiti šeimos nariai pažeidė jos teises ir visiškai kontroliavo jos gyvenimą.

Anot Jaydeno, Britney tėvas nenusipelnė visos neapykantos, kurią galima pamatyti žiniasklaidoje.

„Myliu jį visa širdimi. Jis tiesiog bandė būti tėvu. Iš pradžių, jis tiesiog bandė elgtis kaip bet kuris tėvas ir norėjo išpildyti dukters svajonę tapti superžvaigžde. Bet, galbūt, globa truko per ilgai. Galbūt dėl ​​to mama taip supyko“, – teigė jis.

Pati B. Spears aštriai reagavo į sūnaus apreiškimus. Ji parašė ilgą įrašą instagrame, kuriame patarė Jaydenui pasiimti knygą ir ją perskaityti, prieš kalbant apie tokius dalykus.

„Mano meilė vaikams neturi ribų. Labai nuliūdau išgirdusi iš jo, kad nepateisinau jo, kaip motinos, lūkesčių. Galbūt vieną dieną galėsime susitikti akis į akį ir apie tai pasikalbėti“, – rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.