Grožio konkurse – skandalas: organizatoriai užsimojo kartu apgyvendinti Rusijos ir Ukrainos atstoves

Spalio 25-ąją Indonezijoje vyks „Mis Grand International 2022“ grožio konkursas. Panašu, kad pastarasis neapsieina be skandalų. Dėmesio centre atsidūrė Ukrainos atstovė Olga Vasyliv (22 m.) ir Rusijai atstovaujanti Jekaterina Astašenkova.

Grožio konkurse kilo skandalas. <br>Lrytas.lt koliažas.
Grožio konkurse kilo skandalas. <br>Lrytas.lt koliažas.
Jekaterina Astašenkova.<br>Soc. tinklo nuotr.
Jekaterina Astašenkova.<br>Soc. tinklo nuotr.
O.Vasyliv. <br>Soc. tinklo nuotr.
O.Vasyliv. <br>Soc. tinklo nuotr.
O.Vasyliv. <br>Soc. tinklo nuotr.
O.Vasyliv. <br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 7, 2022, 3:13 PM

Kaip praneša „Asia One“, pakeliui į grožio konkursą O.Vasyliv sužinojo, jog bus apgyvendinta kartu su J.Astašenkova.

Savo mintis ukrainietė išdėstė instagramo įraše.

„Esu suaugęs žmogus, turintis savo nuomonę ir perspektyvas. Ši istorija nėra kažkas išgalvoto ar nurašyto nuo knygos. Tai esu aš. Tai yra mano jausmai, praeitis, žinios, galimybės ir mano istorija. Niekas šiame pasaulyje neturi teisės iš manęs to atimti ar tuo abejoti. Mano nuomonė yra svarbi! Mano istorija yra svarbi!

Šiandien mano istorija yra tokia: esu pakeliui į konkursą „Mis Grand International 2022“, kuriame mano pagrindinis tikslas ir misija yra papasakoti pasauliui apie savo šalį, ukrainietišką dvasią, mūsų grožį, stiprybę ir apie tai, ką šiuo metu išgyvename.

Sulaukiau laiško, kuris man sukėlė įniršį ir skausmą – mano kambariokė bus teroristinės valstybės atstovė. Ji iš šalies, kuri yra praradusi visus įstatymus ir tvarką, tai – despotiška šalis, šlykšti ir apgaulinga dėmė ant mūsų gražios planetos kūno.

Mielas Nawat Itsaragrisil (konkurso prezidentas, red. past), aš taip pat esu už taiką, meilę, draugystę, palaikymą, bet ne tiems, kuriems negaliu atleisti. Ne tiems, kurie kankina mano brolius ir seseris. Ne tiems, kurie atėmė daugybės bičiulių ukrainiečių gyvybes. Aš esu svarbi! Mano nuomonė yra svarbi! Mano jausmai yra svarbūs ir mano Ukraina yra svarbi! Šlovė Ukrainai“, – skelbė ji.

Anot „Unian“, Ukrainos nacionalinio grožio konkurso prezidentė Natalija Kovaleva įsitikinusi, kad organizatoriai Ukrainos ir Rusijos atstoves nutarė apgyvendinti tyčia.

Yra žinoma, kad po skandalo O.Vasyliv buvo suteiktas atskiras kambarys netoliese esančiame viešbutyje, ji gyvena atskirai nuo kitų dalyvių. Tuo metu rusė buvo apgyvendinta kambaryje su mergina iš Bolivijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.