Į barą Tbilisyje bandžiusi patekti Ksenija Sobčiak patyrė fiasko: liepė pildyti anketą ir neįleido

Rusijos televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčiak (40 m.) Sakartvele patyrė fiasko. Žinoma moteris Tbilisyje bandė patekti į vietinį barą, tačiau buvo neįleista.

 Ksenija Sobčiak.<br> Scanpix/ZUMAPRESS nuotr.
 Ksenija Sobčiak.<br> Scanpix/ZUMAPRESS nuotr.
Ksenija Sobčiak.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Ksenija Sobčiak.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Ksenija Sobčiak.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Ksenija Sobčiak.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-10-07 12:19, atnaujinta 2022-10-07 12:25

„Dadaena Bar“ savininkas tai nusprendė padaryti todėl, kad ji, vykstant karui Ukrainoje, palaiko Rusiją ir V.Putino politiką, praneša unian.net.

Žinoma moteris savo laidai „Atsargiai, Sobčiak“ įrašinėjo interviu su Rusijos senatoriaus Eduardo Isakovo dukra Diana. Moterys pasivaikščiojimo metu nuratė užsukti į vietinį barą, garsėjantį specialiomis anketomis.

Pasirodo, kad „Dadaena Bar“ savininkas šias anketas kūrė rusams, norintiems apsilankyti jo bare. Tarp pagrindinių anketos punktų buvo parašyta – „Niekada nebalsavau už Putiną“ bei „Šlovė Ukrainai“.

Tad Ksenija Sobčiak bandė baro savininkui paaiškinti, jog negalima skirstyti žmonių dėl jų tautybės, tačiau jis šiuo klausimu buvo kategoriškas. Dato Lapauri pareiškė, kad dėl Vladimiro Putino valdžios pabėgėliais tapo 300 tūkst. gruzinų.

„Visi žinome, kad V. Putinas yra išrinktas lyderis. Nežinau, ar šie rinkimai buvo teisingi, ar ne, bet faktas, kad didelė dalis rusų palaiko V. Putiną ir jo politiką. Dėl to jis ir yra prezidentas.

Rusija yra okupavusi 20 proc. Sakartvelo teritorijos. 300 tūkst. gruzinų dėl Rusijos politikos tapo pabėgėliais. 300 tūkstančių! Kas dešimtas gruzinas savo šalyje“, – neslėpė apmaudo jis.

Ksenija Sobčiak tvirtino, kad dauguma rusų net nežino apie padėtį Abchazijoje.

„Jei rusai to nežino, vadinasi, jie yra tiesiog neišmanėliai ir neturėtų vykti į Sakartvelą. Čia tokie rusai nelaukiami, tai Rusijos politikos palaikymas“, – į tokius Rusijos žurnalistės pasakymus sureagavo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.