Po Lynne Spears atsiprašymo – Britney Spears mamą pasiuntė velniop: „Nepastovėjo už mane“

Po Lynne Spears (67 m.) viešo atsiprašymo, skirto dukrai, kuriame maldavo atleidimo – Britney Spears (40 m.) atsakas. Popdievaitė išliejo ant mamos visą pyktį.

 Britney Spears.<br> Scanpix/Getty images nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/Getty images nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/REUTERS nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 11, 2022, 6:52 AM

L.Spears neseniai paskelbė viešą atsiprašymą už bet kokį suteiktą skausmą savo dukrai, kurį patyrė per pastaruosius 13 metų, kuomet buvo priklausoma nuo tėvo.

„Aš labai atsiprašau dėl tavo patirto skausmo! Aš taip ilgai dėl to gailiuosi! Aš tave labai myliu ir ilgiuosi“, – instagrame apmaudo neslėpė ji.

L.Spears neslėpė apmaudo dėl to, kaip viskas susiklostė.

„Britney, giliai širdyje tu žinai, kaip aš tave myliu ir ilgiuosi. Atsiprašau už viską ir visa tai, kas tave skaudina“, – rašė ji.

Reaguodama į tai, daininkė sukurpė atsaką. Įraše ji papasakojo apie daugybę apsilankymų pas gydytojus ir išplūdo mamą necenzūriniais žodžiais.

Tiesa, po kurio laiko šį įrašą žvaigždė pašalino iš socialinių tinklų.

„Trylika metų turėjau kiekvieną savaitę lankytis pas gydytojus tam, kad vėl kalbėčiau apie savo praeitį ir dėl to man pasidarė dar blogiau.

Visa mano šeima, įskaitant brolį, seserį, pusbrolius ir pusseseres, tetas, dėdes ir, velniai griebtų, visa auditorija... jie buvo apsvaigę arba girti.

Aš buvau su****a šventoji motina, kuri bijojo kažkur persikelti, nes žinojau, kad mano tėtis mane kur nors įkiš, jei su juo nebendradarbiausiu... Net Amerikoje, laisvės krašte!“ – piktinosi atlikėja.

Popdievaitė neslėpė apmaudo, kad tuo metu, kai tėvas kontroliavo jos veiksmus, mama nesiėmė jokių priemonių tam užklisti kelią.

„Nei vienas su****as žmogus nepastovėjo už mane. Mama, pasiimk savo atsiprašymą ir eik velniop. Ir visiems su*******s gydytojams už tai, kad kvailino mane, meldžiu, kad jie visi degtų pragare“, – pykčiu visiems, kurie nusisuko sunkiu momentu, tryško ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.