Billie Eilish nebeslepia jausmų naujam mylimajam: gerbėjai pastebėjo jiems neįtikusią detalę

Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.). Pora savo jausmus viešai rodė Los Andželo restorane „La Mirch“. Čia jie mėgavosi indišku maistu, o išėję į lauką meiliai pozavo fotografams, prie jų bučiavosi.

 Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.). 
 Atlikėja Billie Eilish (20 m.) užmezgė romaną su muzikantu Jesse Rutherfordu (31 m.). 
Jesse Rutherfordas.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Jesse Rutherfordas.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Atlikėja Billie Eilish.<br>  Scanpix/Reuters nuotr.
 Atlikėja Billie Eilish.<br>  Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 25, 2022, 10:40 AM

Billie ir roko grupės „The Neighborhood“ dainininkas tą pačią savaitę kartu pastebėti ir kitame restorane, o kalbos apie jų artimą draugystę prasidėjo po to, kai atėjo susikibę rankomis į „Universal Studios“ Helovino siaubo naktį.

Socialinė žiniasklaida tiesiog užvirė nuo komentarų dėl Billie ir Jesse 11 metų amžiaus skirtumo, o ypač dėl to, kad jis ją pažinojo nuo tada, kai ji buvo nepilnametė.

2017 m. gruodžio 18 d. J.Rutherfordo gerbėjų paskyra tviteryje paskelbė nuotraukas, kuriose Billie ir Jesse žaismingai pozuoja kartu kostiumų vakarėlyje. Tuomet Billie buvo 16-a, o Jesse – 26 metai.

Billie apie savo asmeninį gyvenimą nekalba. Prieš porą metų ji žurnalistams pabrėžė, kad nori išlaikyti savo santykius privačius.

Dainininkė paaiškino: „Aš galvoju apie žmones, kurie paviešina savo santykius, o tada išsiskiria. O kas jei ir man bus su tuo žmogumi blogai?“.

Tuo tarpu Jesse anksčiau draugavo su modeliu Devon Lee Carson. Pora jie tapo 2015 metais, tačiau praėjusių metų lapkritį pasirodė pranešimai apie santykių baigtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.