Britney Spears prisipažino apie ją varginančią ligą

Dainininkė Britney Spears (40 m.) savo instagramo sekėjams papasakojo apie sveikatos problemas. Žvaigždė prisipažino, kad kenčia nuo nepagydomo nervų pažeidimo dešinėje kūno pusėje.

 Britney Spears.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Britney Spears.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2022, 7:33 PM

Britney taip pat kalbėjo, kad su tuo jai padeda kovoti šokiai - žvaigždė dažnai socialiniuose tinkluose viešina vaizdo įrašus, kuriuose atsipalaidavusi mėgaujasi šokiu.

Dainininkė prisipažino, kad maždaug tris kartus per savaitę ji atsibunda su visiškai nutirpusiomis rankomis .

B.Spears sakė, kad nervai pažeidžiami, kai į smegenis nepatenka pakankamai deguonies. Dainininkė taip pat užsiminė, kad pirmą kartą simptomus pajuto prieš trejus metus, kai prieš jos valią buvo paguldyta į psichiatrinę.

„Atrodo, mano protas tiesiogine prasme persikelia į vaikystę. Ir nors aš nejudu taip, kaip anksčiau, tikrai tikiu, kad tikėjimas man suteikė stiprybės.

Pagaliau radau vaistą, kuris verčia mane tikrai pajusti, kaip deguonis patenka į mano smegenis. Bet kuriuo atveju, dabar kvėpuoju ir galiu šokti pagal ritmą“, – rašė Britney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.