Britų rašytoja prabilo apie princo Harry priklausomybę nuo Meghan Markle: „Pabus ir supras“

Britų rašytoja, karališkosios šeimos biografinės knygos „The Palace Papers“ autorė Tina Brown prabilo apie princą Harry Meghan Markle.

 Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-13 16:11

Karališkosios šeimos biografinė knyga „The Palace Papers“ buvo kuriama dvejus metus, o joje pateikiami įvairūs interviu bei informacija iš daugiau nei 120 viešai neatskleistos informacijos turinčių asmenų ir šaltinių.

Dar prieš išleisdama knygą, rašytoja pasakojo apie savo požiūrį į princo Harry ir Meghan Markle santykius bei įvardijo porą siejantį vieną bruožą, praneša mirror.co.uk.

Tuomet ji palygino princo Harry ir Meghan Markle santuoką su princo Williamo ir Catherine, sakydama, kad Velso princas ir princesė „nuramina vienas kitą“, o Sasekso hercogai – „įplieskia vienas kitą“.

„Williamas ir Catherine labai nuramina vienas kitą. Jų santuoka einasi labai gerai. Sasekso hercogų santuokoje jie vienas kitą papildo ir yra maištaujantys prieš pasaulį ir tai yra katastrofa“, – interviu „The Telegraph“ prieš išleisdama knygą teigė autorė.

Kitame interviu T.Brown sakė, jog pora, kad ir kur bebūtų, negali nustoti kurti dramatiškų scenų ir yra „priklausomi nuo dramos“. Ji perspėjo, kad princą Harry „visiškai pavergė Meghan ir pakeitė visą jo asmenybę“.

„Galbūt jis pabus ir supras, kad gyvena „Goop“ (Gwynet Paltrow sveikatingumo prekės ženklas) ir turi dingti, nueiti į barą ir pasimatyti su savo draugais“, – teigė karališkosios šeimos biografinės knygos autorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.