Sylvesteris Stallone prakalbo apie vos neįvykusias skyrybas: „Iš naujo supratau, kas vertingiau už viską“

Aktorius Sylvesteris Stallone (76 m.) prakalbo apie savo vos nesubyrėjusią santuoką. Vyras naujame interviu pasakojo, kad trumpas išsiskyrimas su Jennifer Flavin (54 m.) buvo „audringas laikas“ jo gyvenime.

 S.Stallone su žmona ir dukromis.<br> Scanpix/AP nuotr.
 S.Stallone su žmona ir dukromis.<br> Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2022, 2:13 PM

S.Stallone laikraščiui „Sunday Times“ kalbėjo apie poros išsiskyrimą rugpjūtį. Po 25 santuokos metų pora buvo nusprendusi pasukti skirtingais keliais, bet po mėnesio jie nutraukė skyrybas.

„Iš naujo supratau, kas vertingiau už viską: tai yra mano meilė savo šeimai. Ji yra svarbesnė už mano darbą, ir tai buvo sunki pamoka“, – pasakojo jis.

Kai J.Flavin rugpjūtį pateikė prašymą dėl skyrybų su S.Stallone, aktorius pareiškime sakė, kad jie „draugiškai ir privačiai sprendžia šias asmenines problemas“. Rugsėjį pora jau susitaikė.

Aktorius turi penkis vaikus. Sūnūs Sage'as ir Seargeoh yra iš jo pirmosios santuokos su aktore Sasha Czack. Su J.Flavin jis susilaukė dukrų Sophios (26 m.), Sistine (24 m.) ir Scarlet (20 m.).

S.Stallone laikraščiui papasakojo apie pamokas, kurias jis išmoko.

„Aš neskyriau pakankamai dėmesio, kai jie augo, – dalijosi jis. – Buvau labai orientuotas į karjerą, o dabar sakau: „Gerai, man ne tiek daug ir liko, todėl noriu pradėti dalyvauti jų gyvenime“.

Kalbėdamas apie savo dukras, S.Stallone paaiškino, kad šiomis dienomis jis kompensuoja prarastą laiką ir yra šiek tiek labiau įsitraukęs į jų gyvenimus.

„Klausiu jų apie jų dieną. Ir iš pradžių jie atsakydavo trumpai. Tada išgirdau vieną sakant: „Aš tik apie tave galvojau“. O, Dieve. Aš niekada gyvenime to negirdėjau“, – prisipažino aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.