Internete pasklidusi širdį verianti ukrainietės nuotrauka paskatino M. Galkiną gerbėjams atverti akis

Neseniai Lietuvoje viešėjęs Rusijos humoristas Maksimas Galkinas savo socialiniuose tinkluose pasidalijo pasaulį apskriejusia nuotrauka su maža mergaite.

 Internete pasklidusi širdį verianti nuotrauka su mergaite paskatino M. Galkiną gerbėjams atverti akis.
 Internete pasklidusi širdį verianti nuotrauka su mergaite paskatino M. Galkiną gerbėjams atverti akis.
 M.Galkinas.<br> Instagram nuotr.
 M.Galkinas.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 26, 2022, 9:15 AM

Daugelio žmonių širdis suvirpinusioje nuotraukoje įamžinta ukrainietė mergaitė degalinėje Kijeve. Čia ją atvežė tėvai, norėdami prijungti mergaitės gyvybei būtiną inhaliatorių prie elektros tinklo. Namuose šeima tokios galimybės neturi dėl nuolatinių Rusijos apšaudymų ir jų sukeltų elektros tiekimo sutrikimų visoje Ukrainoje.

„Kijevas dabar. Šią mažą mergaitę artimieji atvedė į degalinę, kad prijungtų prie elektros energijos gyvybei reikalingą inhaliatorių, – rašė komikas ir parašą užbaigė ironizuodamas. – Maksimą Galkiną Rusijos Federacijos teisingumo ministerija pripažino užsienio agentu“.

Nuo pirmosios Rusijos invazijos dienos M.Galkinas atvirai priešinasi karui, kurį Rusija pradėjo prieš Ukrainą. Kartu su žmona Alla Pugačiova ir 9 metų vaikais M.Galkinas išvyko iš Rusijos į Izraelį. Rugsėjį M.Galkinas Rusijoje buvo pripažintas „užsienio agentu“ už Ukrainos rėmimą ir viešą Rusijos valdžios kritiką.

Tiesa, nors jis aiškiai pasisako prieš karą, tai buvo pirmas kartas, kai Rusijos humoristas pasidalino karo padarinius atskleidžiančiu vaizdu su beveik 9,5 milijono savo sekėjų instagrame.

Nemaža dalis jų po įrašu vadino M.Galkiną didžiu žmogumi, tačiau pasitaikė ir užsipuolusių jį dėl tėvynės išdavystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.