Iš K. Westo lūpų – dar viena konspiracijos teorija: teigia, jog visos garsenybės yra kontroliuojamos

Reperis Kanye Westas (45 m.) – vėl dėmesio centre. „Etcanada.com“ muzikantas davė interviu, kurio metu pasidalijo konspiracijos teorija.

K.Westas.<br>Scanpix/IMAGO/MediaPunch nuotr.
K.Westas.<br>Scanpix/IMAGO/MediaPunch nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2022, 8:23 AM

Kaip jis teigė, per pastaruosius mėnesius įvykusių, su juo susijusių skandalų metu jis nesulaukė žvaigždžių palaikymo dėl to, jog šios neva yra kontroliuojamos itin atsakingų asmenų.

Reperis pateikė ir mados namų „Balenciaga“ pavyzdį. Kaip žinia, šis prekės ženklas neseniai pasidalijo kontroversiškai įvertinta reklamos kampanija. Pastarojoje vaikai pozavo su meškinais, fotosesijos metu ant stalo gulėjo galimai su pedofilija susiję dokumentai.  

„Tai tik parodo, kad visos garsenybės yra kontroliuojamos. Žinote, jokios žvaigždės nekalba apie „Balenciagos“ skandalą, taip? Neleiskite įžymybėms daryti jums įtakos, nes jos yra kontroliuojamos žmonių, kurie tikrai daro įtaką pasauliui“, – sakė jis.

Buvusi K.Westo žmona, socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian buvo viena pirmųjų viešai pasisakiusiųjų prieš „Balenciaga“ kampaniją.

Socialiame tinkle „Twitter“ ji teigė: „Kaip keturių vaikų mama buvau sukrėsta šių trikdančių vaizdų. Vaikų saugumas turi būti vertinamas su didžiausia pagarba, bet kokiems bandymams normalizuoti bet kokį vaikų įžeidinėjimą mūsų visuomenėje neturėtų būti vietos. Vertinu tai, kad „Balenciaga“ pašalino šią kampaniją ir atsiprašė. Pakalbėjusi su jais tikiu, jog jie supranta situacijos rimtumą ir imsis būtinų priemonių, jog tai daugiau niekada nepasikartotų“.

K.Westas į skandalą pateko dėl marškinėlių, kuriuos vilkėjo per Paryžiaus mados savaitę. Ant marškinėlių nugulė užrašas: „White Lives Matter“ (liet. baltųjų gyvenimai rūpi). Be to, reperis neseniai dalijosi antisemitiniais pasisakymais. Dėl to buvo apribota jo veikla „Instagram“ ir „Twitter“ socialiniuose tinkluose, nutrauktas bendradarbiavimas su „Adidas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.