Buvęs Londono policijos komisaro padėjėjas: „Meghan Markle sulaukė rimtų grasinimų“

Princo Harry (38 m.) žmona Meghan Markle (41 m.) sulaukė rimtų grasinimų. Kaip skelbia „BBC“, grasinimai M.Markle daugiausia lydėjo, kai ji ir jos vyras dar nebuvo atsisakę karališkųjų titulų.

Meghan Markle.<br>Scanpix/ ZUMAPRESS.com nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix/ ZUMAPRESS.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2022, 6:11 AM

Anot buvusio Londono policijos komisaro padėjėjo Neilo Basu, M.Markle grėsmę jautė nuolatos.

„Jeigu būtumėte matę tai, kas buvo rašoma ir adresuojama internete, grėsmę jaustumėte nuolatos. Turėjome komandas, kurios tyrė tokius pasisakymus. Už grasinimus asmenys buvo patraukti baudžiamojon atsakomybėn“, – „Chanel 4“ pasakojo už karališkąją apsaugą anksčiau taip pat atsakingas buvęs pareigūnas.

N.Basu teigė ir anksčiau kalbėjęs apie terorizmą, skleidžiamą dešiniąsias pažiūras politikoje palaikančių asmenų.

„Kai pradėjau kovoti su terorizmu 2015-aisiais, ši problema sudarė apie 6 procentus viso mūsų darbo krūvio. Prieš 15–16 mėnėsių kovos su tokiu terorizmu klausimai jau sudarė 20 procentų darbo krūvio, – komentavo jis. – Žinau, ką reiškia rasistiniai pasisakymai, nes esu 54-erių mišrios rasės vyras“.

M.Markle ir princas Harry karališkąsias pareigas apleido 2020-aisiais. 2021 metais duodama interviu Oprah Winfrey M.Markle sakė, kad būdama oficiali karališkosios šeimos narė jautėsi siaubingai, ją net lankė suicidinės mintys.

Praėjusiais metais Jungtinėse Valstijose gyvenantys M.Markle ir princas Harry teigė nesijaučiantys saugūs Jungtinėje Karalystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.