Kim Kardashian parodė vaikystės kadrą ir sulaukė komentarų pliūpsnio dėl kilmės

Socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (42 m.) mėgsta pabrėžti, jog turi armėniškų šaknų. Pavyzdžiui, kasmet, balandžio 24-ąją, moteris prisimena Armėnijos genocido aukų atminimo dieną.

K.Kardashian.<br>Scanpix/ REUTERS nuotr.
K.Kardashian.<br>Scanpix/ REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2022, 7:22 AM

K.Kardashian tėvas, garsus amerikiečių advokatas Robertas Kardashianas (1944– 2003) buvo armėnų kilmės. Socialinių tinklų žvaigždės mama, verslininkė Kristen Mary Jenner (67 m.) turi olandų, anglų, airių, vokiečių ir škotų kraujo.

Neseniai instagrame K.Kardashian paviešino jaunystės kadrą, po kuriuo užvirė diskusijos dėl jos kilmės. Nuotrauka daryta 1996-aisiais, kai jai buvo šešiolika metų.

Ginčas prasidėjo vienai iš moters gerbėjų parašius: „Viduriniųjų Rytų gyventojai yra tokie nuostabūs“.

Kiti komentatoriai jai netrukus atšovė: „Ji priklauso europidų rasei (ang. Caucasian), yra baltos odos“, „Viduriniųjų Rytų gyventojai yra tikrai gražūs, bet kodėl taip šnekate apie Kim, kai ji nėra iš Viduriniųjų Rytų? Ji yra pusiau armėnė, o armėnai net neatrodo kaip Viduriniųjų Rytų gyventojai“, „Patikinu jus kaip armėnė – esame baltos odos“, „Jos odos spalva niekaip nesusijusi su Armėnijos lokacija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.