Turtus sukrovęs Meghan Markle ir princo Harry serialas muša rekordus

Visai neseniai „Netflix“ platformoje pasirodęs dokumentinis serialas apie princą Harry ir jo žmoną Meghan Markle muša rekordus.

Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/ AP nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/ AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2022, 11:03 AM

Kaip skelbia „Daily Mail“, serialas, kurio pavadinimas – „Harry & Meghan“, jau dabar Jungtinėje Karalystėje laikomas žiūrimiausiu prenumeruojamoje platformoje išleistu serialu šiais metais.

Anot minėtojo šaltinio, pirmoji princo ir jo žmonos serialo serija per pirmąją savaitę buvo peržiūrėta daugiau nei 4 milijonus kartų. Dokumentinis serialas apie Harry ir Meghan gyvenimą sulaukė didesnio pasisekimo nei garsusis „The Crown“ (liet. karūna). Pirmoji šio serialo serija buvo peržiūrėta „vos“ 2,8 milijonus kartų.

M.Markle ir princas Harry kontraktą dėl serialo kūrimo pasirašė dar 2020-aisiais.

Dokumentiniame seriale pasakojama jų susipažinimo, pirmųjų draugystės savaičių istorija. Taip pat iš jų lūpų girdimi pasakojimai apie karališkąsias vestuves, vaikų gimimą, žiniasklaidos spaudimą, karališkųjų pareigų atsisakymą ir kitus istorinius momentus.

Teigiama, jog už kontraktą „Netflix“ porai sumokėjo apie 100 milijonų eurų. Į šią sumą taip pat buvo įskaičiuota kita M.Markle ir princo Harry kuriama produkcija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.