Po Harry ir Meghan dokumentinio filmo Catherine Middleton jaučiasi įskaudinta

Neseniai „Netflix“ platformoje pasirodęs dokumentinis serialas apie princą Harry ir jo žmoną Meghan Markle Jungtinėje Karalystėje tapo žiūrimiausiu serialu šiais metais. Skandalingo atgarsio sulaukusioje šešių dalių dokumentikoje kalbama apie poros susipažinimo istoriją, vestuves bei atskleidžiami karališkosios šeimos gyvenimo užkulisiai.

 Velso princesė Catherine Middleton. <br> Scanpix/ George Rogers/ SIPA nuotr.
 Velso princesė Catherine Middleton. <br> Scanpix/ George Rogers/ SIPA nuotr.
 Velso princas  Williamas ir princesė Catherine Middleton kartu su vaikais.<br> Scanpix/ SIPA nuotr.
 Velso princas  Williamas ir princesė Catherine Middleton kartu su vaikais.<br> Scanpix/ SIPA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-01-01 20:14

Kaip rašoma portale elle.com, šios dokumentikos pasirodymas išties sudrebino karališkosios šeimos gyvenimą – teigiama, jog pastaruosius nemaloniai nustebino viešumą pasiekę kaltinimai, įvairūs įvykiai bei privačios šeimos istorijos. Ypatingai dėl to įsižeidusi jaučiasi Velso princesė Catherine Middleton.

„Catherine ir princas Harry buvo išties artimi, todėl ji jaučiasi įskaudinta ir išduota dėl tokio jo poelgio“, – minėtam portalui sakė šaltinis bei pridūrė, kad Velso princas Williamas planuoja išlikti orus bei nesidalinti savo istorijos puse.

Dokumentikoje „Harry & Meghan“ princas Williamas ir jo žmona Catherine buvo minimi dažnai, tačiau teigiama, jog labiausiai porai nepatiko gandų skleidimas, jog princas visais būdais stengėsi pašalinti savo brolį Harry ir Meghan iš karališkosios šeimos, elgėsi su juo agresyviai.

Sasekso hercogai iš karališkosios šeimos pasitraukė 2020 m. sausį, o 2021 m. vasarį oficialiai nusišalino nuo pareigų po to, kai nepavyko pasiekti susitarimo dėl savo vaidmens karališkojoje šeimoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.