Princas Harry apie santykius su karališkąja šeima: „Aš noriu šeimos, ne institucijos“

Naujausiame interviu Sasekso hercogas prasitarė norintis atkurti santykius su savo tėvu ir broliu. Anot jo, santykiai tarp karališkosios šeimos ir princo Harry bei Meghan Markle niekada neturėjo susiklostyti taip, kokie jie yra dabar.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2023, 11:03 AM, atnaujinta Jan 9, 2023, 11:04 AM

„Santykiai tarp mūsų neturėjo būti tokie, kokie jie yra dabar. Aš noriu šeimos, ne institucijos“ – interviu ITV kanalui, kuris turėtų pasirodyti dar šią savaitę, sakė Harry ir pridūrė norintis susigrąžinti savo tėvą ir brolį.

Interviu anonse Sasekso hercogas taip pat teigė, kad karališkoji šeima nerodo jokio noro susitaikyti bei galvoja, jog Harry ir Meghan nori jiems pakenkti.

„Jie galvoja, jog mes esame kažkokie piktadariai“, – teigė princas Harry.

Anot jo, karališkoji šeima teigia besivadovaujanti posakiu „niekada nesiskųsk ir niekada nesiaiškink“ (angl. „Never complain, never explain“), tačiau, pasak princo, realiame gyvenime tai negalioja.

„Šeimos šūkis – niekada nesiskųsk ir niekada nesiaiškink, tačiau tai yra tik šūkis. Iš tiesų Bakingamo rūmai maitina korespondentus privačiais pokalbiais, iš kurių šie rašo istorijas ir teigia, kad dėl daugiau informacijos jie kreipsis į karališkąją šeimą. Nors būtent šeima šią informaciją jiems ir suteikia“, – sakė Harry.

Teigiama, jog šis interviu, kuris buvo filmuotas Harry ir Meghan namuose, Kalifornijoje, bus labai nuoširdus ir išsamus. Jame bus galima išgirsti daugiau detalių apie poros gyvenimą karališkojoje šeimoje bei už jos ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.