Britney Spears tėvas rėžė: „Mano globa išgelbėjo jai gyvybę“

Pirmą kartą viešai kalbėdamas apie savo santykius su Britney Spears, atlikėjos tėvas teigia, jog 13 metų trukusi priverstinė globa išgelbėjo B.Spears gyvybę.

 Britney Spears.<br> Scanpix/ REUTERS
 Britney Spears.<br> Scanpix/ REUTERS
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2023, 1:16 PM

„Dieve mano, kurgi ji dabar būtų buvusi, jei ne mano globa? Aš nesiruošiu visko pateikti geriau, nei buvo iš tiesų. Pripažinsiu, tie metai buvo tikras pragaras, tačiau visi sprendimai buvo priimti kartu su grupe labai gerų žmonių. Aš nežinau, ar be viso to ji vis dar būtų gyva“, – teigė Jamie Spearsas.

Nors atlikėja visiškai atsiribojo nuo savo šeimos, atlikėjos tėvas dienraščiui „Thesun.co.uk“ teigė besąlygiškai mylintis savo dukrą.

„Myliu savo dukrą visa širdimi ir siela. Situacija tarp mūsų yra tiesiog baisi“, – teigė jis.

Nuo 2007 metų J.Spearsas turėjo įgaliojimus rūpintis dukters psichine sveikata ir jos asmeniniu gyvenimu. Prieš metus kalbėdama teismo posėdyje popmuzikos žvaigždė teigė, kad tėvas ją kontroliavo „100 000 procentų“. Anot jos, J.Spearsas neleido jai ištekėti už tuometinio jos vaikino bei susilaukti vaikų, teigė, jog atlikėja buvo priversta vartoti vaistus nuo bipolinio sutrikimo, nuo kurių ji pasijausdavo tarsi „girta ir negalėdavo susikalbėti“, taip pat buvo kontroliuojami jos finansai bei karjera.

Tačiau, anot J.Spearso, tik jo priežiūros dėka atlikėja nebankrutavo ir jai buvo suteikta galimybė susigrąžinti savo vaikų globą.

„Jeigu ne 13 metų trukusi globa ir darbas su ja, ji niekada nebūtų galėjusi susigrąžinti savo vaikų“, – kalbėjo atlikėjos tėvas. – Ji visiškai nebeturėjo pinigų, ji buvo tiesiog sužlugdyta. Tačiau kartu mes labai daug dirbome, kol ji finansiškai atsitiesė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.