Internete plinta nuotrauka, kurioje galimai užfiksuotas slaptas V. Putino ir A. Kabajevos sūnus: įžvelgė panašumų

Socialiniame tinkle „Twitter“ masiškai plinta nuotrauka, kurioje užfiksuotas stulbinančiai į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną (70 m.) panašus berniukas. Manoma, kad tai – Rusijos lyderio ir buvusios olimpinės čempionės Alinos Kabajevos (39 m.) sūnus. Nors V.Putinas itin slepia savo asmeninį gyvenimą, poros santykiai dar nuo 2007 metų tapo vieša paslaptimi – teigiama, kad jie turi du sūnus, o pati A.Kabajeva internautų tituluojama „slaptąja Rusijos pirmąja ponia“.

 Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vladimiras Putinas vaikystėje.<br> Zumapress.com/Scanpix nuotr.
 Vladimiras Putinas vaikystėje.<br> Zumapress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 4, 2023, 11:36 AM

Pats V.Putinas tokius gandus neigia, o savo romantinius santykius nuo Rusijos piliečių laiko po devyniais užraktais. Vis tik, berniuko, kuris nufotografuotas Maskvoje esančioje cerkvėje, panašumas į V.Putiną yra akivaizdus.

„Dmitrijus Vladimirovičius Kabajevas. Jo antrasis vardas reiškia „Vladimiro sūnus“. Galimai jis yra Putino sūnus. Ką manote jūs?“, – savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje rašė žurnalistas Jaysonas Smartas.

Vienas komentatorius rašė: „Tai yra V.Putino ir jo meilužės A.Kabajevos sūnus, kuriam šiuo metu yra 12 metų“. Nors dauguma internautų neabejojo, kad nuotraukoje pavaizduotas berniukas yra Rusijos lyderio sūnus, buvo ir tokių, kurie šią informaciją neigė.

Anot kai kurių komentatorių, nuotraukoje matomo vaiko akių spalva yra ruda, kai paties V.Putino ir A.Kabajevos akys yra žydros. Taip pat buvo teigiančių, jog šis berniukas yra Rusijos stačiatikių bažnyčios liturginių knygų leidyklos vadovo Ivano Nefjodovo sūnus.

Kaip rašoma newsweek.com, viename „Telegram“ esančiame kanale sklinda nepatvirtinti gandai, jog A.Kabajeva šiuo metu slepiasi Šveicarijoje ir laukiasi dar vieno Rusijos lyderio vaiko.

Kalbama, kad V.Putinas turi ir daugiau nesantuokinių vaikų. Apie tai dar 2021 m. prieš areštą kalbėjo opozicijos lyderis Aleksejus Navalnas, kuris teigė, jog jo tyrėjų komanda rado 17-metę merginą, kuri tariamai yra Rusijos prezidento dukra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.