Arnoldas Schwarzeneggeris partrenkė dviratininkę: moteris išgabenta į ligoninę

Aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris (75 m.) Los Andžele pateko į avariją, kurios metu partrenkė dviračiu važiavusią moterį. Pranešama, jog iškart po įvykio greitosios pagalbos automobiliu ji buvo išgabenta į ligoninę.

 Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-07 09:00

Pirminiais duomenimis, moteris nepatyrė jokių sunkių sužalojimų. Kaip naujienų portalui tmz.com teigė pareigūnai, A.Schwarzeneggeris dėl šio susidūrimo yra nekaltas – aktorius važiavo leistinu greičiu, nebuvo apsvaigęs nei nuo alkoholio, nei nuo narkotinių medžiagų. Teigiama, jog moteris prieš automobilį pasirodė netikėtai ir A.Schwarzeneggeris nespėjo paspausti stabdžių pedalo.

Avarijos metu nenukentėjo ir pats aktorius. Kaip praneša minėtas portalas, jis noriai bendradarbiavo su į įvykio vietą atvykusiais pareigūnais, o vėliau – nuvežė dviratį į taisyklą bei apmokėjo visas su remontu susijusias išlaidas.

Tai ne pirmas kartas, kada A.Schwarzeneggeris papuola į avariją – panaši situacija buvo nutikusi ir prieš metus laiko, kada jo vairuojamas automobilis susidūrė su dar trimis transporto priemonėmis. Tąkart rimtų sužeidimų patyrė į avariją patekusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.