55-erių aktorė Pamela Anderson pasirodė be makiažo: „Priimu save tokią, kokia esu“

Neseniai itin atvirą dokumentinį filmą apie skandalingą savo praeitį išleidusi Amerikos aktorė Pamela Anderson (55 m.) parodė kitokią savo pusę – žinoma moteris pasidalijo fotosesijos, kurioje įsiamžino be makiažo, nuotraukomis.

 Pamela Anderson.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Cover Images/Scanpix nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2023, 6:35 PM

„Senti – smagu. Man tai yra toks amžius, kada be makiažo aš atrodau geriau nei su, o ir strazdanėlės, kuriomis nusėtas visas mano veidas, man yra mielos. Jaučiuosi stipri, nes gebu priimti save tokią, kokia esu“, – žurnalui „Women's Wear Daily“ komentavo P.Anderson.

Ji taip pat pasidalijo savo nuomone apie plastinę chirurgiją ir grožio injekcijas.

„Manau, visos grožio injekcijos, kurios dabar yra tokios populiarios, man netinka. Taip pat man smalsu, kas bus toliau, kaip aš atrodysiu dar po kelių metų“, – sakė aktorė.

Toks P.Anderson įvaizdis susilaukė didelio dėmesio iš jos gerbėjų, kurie aktorės socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje negailėjo komplimentų bei teigė, kad tai – vienas geriausių žurnalo viršelių.

„Pamela be makiažo atrodo tiesiog stulbinančiai!“, – rašė vienas komentatorius.

Jos naujas dokumentinis filmas „Pamela, meilės istorija“ buvo išleistas praėjusių metų sausio 31 dieną. Tuomet buvo teigiama, jog savo populiarumu jis „lips ant kulnų“ didelio atgarsio sulaukusiai ir žiūrimumo rekordus pasiekusiai dokumentikai „Harry&Meghan“. Savo dokumentikoje P.Anderson atskleidė visą tiesą apie asmeninį gyvenimą, skandalingą praeitį bei šešias iširusias santuokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.