D. Nagijevas atsisakė pasiūlymo vesti renginį Rusijoje: „Šįkart turėsiu pasakyti ne“

Rusijos aktorius ir televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas (55 m.) atsisakė vesti šių metų televizijos kanalo „Muz-TV“ apdovanojimų ceremoniją. Žinomas vyras padėkojo už galimybę ir pasitikėjimą, tačiau teigė šįkart pasiūlymo atsisakantis.

 D.Nagijevas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 D.Nagijevas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 D.Nagijevas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Nagijevas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Nagijevas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Nagijevas.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 21, 2023, 12:14 PM

Apie tai jis pranešė pasidalindamas vaizdo įrašu savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Labai ačiū už pasitikėjimą. Matyt, šįkart turėsiu atsisakyti. Bet kažkada ateis laikas, kai mes dirbsime kartu ir apdovanosime geriausius! O kol kas, kaip sakė mano senelis, „špygą jums, o ne medaus turgų Lužnikuose“, – vaizdo įraše sakė žinomas vyras.

Kaip praneša meduza.io, „Muz-TV“ apdovanojimų ceremonija turėtų vykti birželio 2 dieną Maskvoje, CSKA arenoje. Nuo 2022 m., kuomet Rusija pradėjo negailestingą karą prieš Ukrainą, nemaža dalis Rusijos atlikėjų, įskaitant ir tuos, kurie pasirodydavo „Muz-TV“ apdovanojimuose, paliko šią šalį. D.Nagijevas šį renginį vedė kelis kartus, pirmąkart – 2016 metais.

Kurį laiką savo pozicijos dėl karo nereiškęs D.Nagijevas praėjusių metų kovą taip pat paskelbė vaizdo įrašą, kuriame, fone skambant grupės „Akvarium“ dainai „Liepsnojantis traukinys“, skutosi sau galvą. Po šiuo įrašu aktorius rašė: „Iki pasimatymo. Mes būtinai susitiksime. Myliu jus, nors viltys žlugo ir liko tiktai aitrus skonis. Kaip sakė mano senelis prieš Komuniją: „Ką gi aš, senis, padariau?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.