M. Cyrus vaizdo klipas, kuriame užuominos apie buvusio vyro L. Hemswortho išdavystę, kursto aistras

Paleidusi į pasaulį savo kūrinio „Flowers“ vaizdo klipą, JAV dainininkė Miley Cyrus (30 m.) sulaukė dar didesnio populiarumo. Internautai jau spėlioja, kad visus rekordus sumušęs vaizdo klipas skirtas jos buvusiam vyrui australų aktoriui Liamui Hemsworthui (33 m.).

  Liamas Hemsworthas, Miley Cyrus ir Jennifer Lawrence.<br> Scanpix nuotr.
  Liamas Hemsworthas, Miley Cyrus ir Jennifer Lawrence.<br> Scanpix nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Jennifer Lawrence.<br>Imago images/scanpix nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Jennifer Lawrence.<br>Imago images/scanpix nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 21, 2023, 7:35 AM, atnaujinta Feb 21, 2023, 8:41 AM

Per kelias savaites „Youtube“ vaizdo kanale M.Cyrus klipą jau peržiūrėjo daugiau nei 4,5 milijonai gerbėjų.

Gerbėjai taip pat atkreipė dėmesį, kad dainos „Flowers“ priedainis primena Bruno Marso „When I Was Your Man“.

O tam, kad vaizdo klipas sulauktų dar daugiau spėlionių, Miley nutarė jį išleisti per L.Hemswortho gimtadienį, sausio 13-ąją. Pora išsiskyrė 2019-aisiais, kartu santuokoje išgyveno mažiau nei metus. Tačiau, panašu, Miley neužmiršo nuskaudų ir visas jas sudėjo į vaizdo klipą.

 

M.Cyrus vaizdo klipo žinutė nukelia į Majamio vilą, kurioje ji gyveno kartu su Liamu, tačiau per Kalifornijos gaisrus 2018-aisiais sudegė. Akylesni gerbėjai pastebėjo, kad vaizdo klipe aiškiai parodyti Liamo santykiai su „Bado žaidynių“ žvaigžde Jennifer Lawrence.

Vaizdo klipe matyti, kaip Miley vaikšto po Holivudo kalvas, vilkėdama apgludusią auksinę suknelę iš „Saint Laurent“ 1991 m. rudens/žiemos kolekcijos, rašoma dailymail.com.

Ši Miley suknelė primena auksinę „Prabal Gurung“ suknelę, kurią Jennifer vilkėjo, kai 2012 m. kovo 12 d. ji dalyvavo Los Andžele vykusioje „Bado žaidynių“ premjeroje kartu su Liamu.

Nors popžvaigždė niekada viešai nepriekaištavo Jennifer, buvo pasklidusios kalbos, kad ji jau tuomet įžvelgė romantiškus Liamo ir Jennifer santykius. Buvo gandai, kad Jennifer ir Liamas buvo susipykę filmavimo „Bado žaidynės“ metu.

Jennifer ir Liamas 2012–2015 m. filmavosi keturių dalių „Bado žaidynėse“, vaidindami įsimylėjelius Katniss Everdeen ir Gale'ą Hawthorne'ą.

Filmavimo metu apie porą sklandė gandai apie užgimusius jausmus, o 2015 m. Jennifer pagaliau prisipažino, kad pabučiavo Liamą ir už kameros ribų. „Jis buvo karštas“, – vienoje laidoje prasprūdo J.Lawrence.

Miley ir Liamas pradėjo susitikinėti 2009 m., kai filmavosi filme „Paskutinė daina“ ir draugavo daugiau nei dešimtmetį.

Tačiau grįžkime prie vaizdo klipo. Vos nusirengusi „Saint Laurent“ suknelę, Miley pasipuošė juodu to paties dizainerio 2022 m. kolekcijos švarku. Kai kurie mano, kad tai simbolizuoja, kaip Miley atveria naują gyveno puslapį ir yra pasirengusi paleisti seną meilę.

Dainoje ji išberia tokius žodžius: „Aš nenorėjau tavęs palikti, aš nenorėjau meluoti, Pradėjau verkti“. Manoma, kad Miley tikėjosi išgelbėti savo santykius ir tuo metu, kai Liamas sutiko oficialiai nutraukti santuoka, M.Cyrus tai šokiravo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.