V. Putino pakalikas O. Gazmanovas buvo priverstas slėpti savo striukės prekės ženklą: žvilgsnių neišvengė

Prasidėjus karui Ukrainoje iš Rusijos pasitraukė ne vienas žinomas prekės ženklas, tačiau panašu, jog Rusijos žvaižgdėms be vakarietiškų prekių gyventi sunku – trečiadienį Maskvoje „Lužnikų“ stadione vykusiame koncerte ant scenos pasirodęs Vladimiro Putino pakalikas atlikėjas Olegas Gazmanovas vilkėjo mados namų „Prada“ striukę, kurios logotipą jis bandė paslėpti.

 Olegas Gazmanovas.<br> Lrytas.lr koliažas.
 Olegas Gazmanovas.<br> Lrytas.lr koliažas.
 Olegas Gazmanovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Olegas Gazmanovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Koncertas-mitingas Maskvoje.<br> Stop kadras.
 Koncertas-mitingas Maskvoje.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 23, 2023, 11:49 AM, atnaujinta Feb 23, 2023, 12:03 PM

Itališkas prekės ženklas, išreikšdamas palaikymą karo niokojamai Ukrainai, iš Rusijos pasitraukė dar praėjusių metų kovo 5 dieną.

„Mums rūpi mūsų kolegos ir žmonės, kenčiantys nuo karo Ukrainoje, todėl, palaikydami juos, stabdome prekybą Rusijoje“, – tuomet socialinio tinklo „Linkedin“ paskyroje rašė „Prada“ atstovai.

Tačiau, rodos, akivaizdi šio prekės ženklo pozicija Rusijos piliečiams nė motais. Ant scenos su „Prada“ pūkine striuke, kurios logotipą bandė paslėpti, pasirodęs O.Gazmanovas sulaukė kritikos ir pašaipių komentarų socialiniuose tinkluose, praneša Unian.net.

„Toks pat klounas, kaip ir visi likę 140 milijonų Rusijos gyventojų“, – rašė vienas komentatorius. – Geriau „Prada“ nei tiesa“.

Trečiadienį „Lužnikų“ stadione vykęs koncertas, kurio metu kalbą sakė ir Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas, skirtas Tėvynės gynėjų dienai paminėti. V.Putinas tradiciškai pakartojo, kad Rusija didžiuojasi tais, kurie Ukrainoje kovoja neva „gindami tėvynę“, ir pridūrė, kad juos palaiko „visa šalis“. Tai pasakyta artėjant karo Ukrainoje vienerių metų sukakčiai – vasario 24 d. 

Vyraujant 13 laipsnių šalčiui į stadioną Maskvoje pasiklausyti V.Putino kalbos susirinko apie 200 tūkst. žmonių. Kaip prieš koncertą buvo rašoma socialiniuose tinkluose, organizatoriai į mitingą kvietė rusus žadėdami jiems 500 rublių atlygius, o studentams leido neiti į paskaitas, praneša „Skynews“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.