Karališkosios šeimos ekspertas: Meghan Markle nusivylus, kad princas Harry turi mažai pinigų

Ir toliau užsienio spaudoje aptarinėjamas Meghan Markle elgesys. Karališkasis ekspertas Tomas Boweris išdavė: M. Markle po susitikimo su princu Harry nusivylė, kad jis turi mažai pinigų.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Imago/scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Imago/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2023, 2:42 PM

T.Bowerio teigimu, būtent finansinė problema paskatino Meghan Markle atkreipti dėmesį į Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos atstovę. Rašytoja taip pat pareiškė, kad buvusi aktorė yra apsėsta pinigų.

„Ji labai nusivylė sužinojusi, kad princas Harry turi labai mažai pinigų. Ji įsivaizdavo, kad jis disponuoja šimtais milijonų, jei ne milijardais“, – rašė karališkasis ekspertas savo knygoje „Kerštas: Meghan, Harry ir karas tarp Vindzorų“.

T.Boweris sakė, kad Meghan nori vairuoti ilgus „Cadillac“ ir skraidyti privačiais lėktuvais, o kadangi jos vyras negali to užtikrinti, M.Markle turi rasti būdų, kaip tai padaryti. Užsidirbimo būdais tapo, pavyzdžiui, dokumentinio serialo apie porą išleidimas, taip pat skandalingi princo Harry prisiminimai.

2020 m. princas Harry ir Meghan Markle atsisakė veikti karališkųjų šeimos pareigų.

Anksčiau pora taip pat pasirašė kelerių metų sutartį su „Netflix“, kurios vertė nuo 100 iki 150 mln. USD, kad galėtų filmuoti dokumentinį serialą apie juos, o princas Harry taip pat gavo 20 mln. Savo knygoje princas kalbėjo apie gyvenimą karališkojoje šeimoje ir kivirčus su artimaisiais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.