Neseniai išsiskyrusi Madonna ir vėl puoselėja naujus jausmus: susitikinėja su perpus jaunesniu bokso treneriu

Dar visai neseniai išsiskyrusi su daugiau nei 40 metų jaunesniu modeliu Andrew Darnellu (23 m.) popmuzikos žvaigždė Madonna (64 m.) ir vėl puoselėja naujus jausmus. Teigiama, jog žinoma moteris susitikinėja su 29-erių bokso treneriu Joshu Popperiu.

 Madonna ir naujas jos mylimasis.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Madonna ir naujas jos mylimasis.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 8:51 PM

Kaip rašoma „Daily Mail“, naujas Madonnos mylimasis yra vieno jos vaikų treneris, dirbantis „Bredwinners“ sporto klube, Niujorke. J.Popperis taip pat yra realybės šou „Summer House“ dalyvis.

Prieš kelias savaites jis savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose Madonna pozuoja apsikabinusi sportininko ranką. Tomis pačiomis nuotraukomis savo instagrame pasidalijo ir popmuzikos karalienė, taip sukeldama dar daugiau kalbų.

„Vyrų valdomoje kultūroje visada yra išimčių“, – komentavo ji.

Teigiama, jog vos prieš kelis mėnesius išsiskyrusi su A.Darnellu Madonna šiuo metu išgyvena „pasitikėjimo savimi krizę“.

„Tai tebuvo labai atsitiktinis dalykas (aut. past. santykiai su A.Darnellu), todėl jos širdis nėra sudaužyta. Tiesiog tai (aut past. skyrybos) įvyko netinkamu metu. Ji išgyvena šiokią tokią pasitikėjimo savimi krizę ir tai jai trukdo. Su Andrew jai buvo labai smagu, bet tai niekada nebuvo meilė“, – „Page Six“ situaciją komentavo artimas poros šaltinis ir teigė, jog buvęs Madonnos mylimasis šiuo metu susitikinėja su savo bendraamže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.